reklama
katrina115
Potrójna Mama
witajcie piątkowo,
U nas pogoda do d...y i tak jak Katy czuję gdzie jest moja głowa, pije kawkę to może mi przejdzie.
Za godzinkę do pracy, więc później tu zaglądnę.
Katy - wszystkiego naj, naj, naj... ja mam w kwietniu. Bużka.
U nas pogoda do d...y i tak jak Katy czuję gdzie jest moja głowa, pije kawkę to może mi przejdzie.
Za godzinkę do pracy, więc później tu zaglądnę.
Katy - wszystkiego naj, naj, naj... ja mam w kwietniu. Bużka.
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam
Katy to dla Ciebie, bo niestety nie uda mi sie wyrwać z domu dziś i przyjechać na imprezkę
Wszystkiego naj słoneczko :* niech to Wasze dzieciątko szybko sie pojawi w Waszym życiu, i niech zostanie juz na zawsze !!!!!!!!!!!!
Aga nadal trzymam kciuki.......!!!!!!!!!!!!!
Lorelain -jakich używasz tabletek do zwywarki?????????? Co do mdłości, to ja męczyłam sie z małym do 7 miesiąca dzien w dzien.... wiec wiem jak to jest, koszmar.... ale teraz juz chce to znów przechodzić tylko zeby miec to drugie dzieciątko.......a cola pomaga !!!!!!!!!!!! potwierdzam,szkoda ze odkryłam to w drugiej ciązy a nie z małym to bym sie tak nie męczyła !!!!! ale wiadomo pić po malutkim łyczku i najlepiej odgazowaną..... na mnie działało, ale musiała byc BARDZO ZIMNA !!!!! spróbuj moze migdały, imbir, zanim wstaniesz z łóżka miec pod ręką np krakersa, czy bułke zjedz i dopiero po 10min wstań !!!!! kurcze no trzeba to przezyć, ale jak sie da to tez trzeba sobie ulżyć troszkę !!!!!
kurcze ja chyba dostane wczesniej @
dziś jest koszmar,. biegam co trochę do łazienki i patrze czy przyszła, bo brzuch boli czuje ze coś leci ehhhhh...... testu nie robiłam, powtrzymałam sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale chyba jutro zrobię
a co tam mam 7 jak cos
ale chyba nici bedą !!!!!!!!! :-(
KAROLINA- trzymam kciuki za egzamin !!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katy to dla Ciebie, bo niestety nie uda mi sie wyrwać z domu dziś i przyjechać na imprezkę

Aga nadal trzymam kciuki.......!!!!!!!!!!!!!
Lorelain -jakich używasz tabletek do zwywarki?????????? Co do mdłości, to ja męczyłam sie z małym do 7 miesiąca dzien w dzien.... wiec wiem jak to jest, koszmar.... ale teraz juz chce to znów przechodzić tylko zeby miec to drugie dzieciątko.......a cola pomaga !!!!!!!!!!!! potwierdzam,szkoda ze odkryłam to w drugiej ciązy a nie z małym to bym sie tak nie męczyła !!!!! ale wiadomo pić po malutkim łyczku i najlepiej odgazowaną..... na mnie działało, ale musiała byc BARDZO ZIMNA !!!!! spróbuj moze migdały, imbir, zanim wstaniesz z łóżka miec pod ręką np krakersa, czy bułke zjedz i dopiero po 10min wstań !!!!! kurcze no trzeba to przezyć, ale jak sie da to tez trzeba sobie ulżyć troszkę !!!!!
kurcze ja chyba dostane wczesniej @
KAROLINA- trzymam kciuki za egzamin !!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
Freya1
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki :-)
Katy wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń!!!! :-):-):-)

Agnes ładna tempka ;-) Trzymam kciuki za testowanko!!! &&&&&& ;-)
Dziewczynki macie jakie jakieś plany Andrzejkowe?
Katy wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń!!!! :-):-):-)

Agnes ładna tempka ;-) Trzymam kciuki za testowanko!!! &&&&&& ;-)
Dziewczynki macie jakie jakieś plany Andrzejkowe?
Sylwia,tempka wiele mowi.dokładnie wiesz kiedy byla owulka,a od niej do @ liczba dni jest zawsze taka sama wiec wiesz kiedy przyjdzie@ .tempka sie zmienia u kobiet w zaleznosci od fazy cyklu,a nie jest stala.podejrzyj sobie wykresy nasze. W razie pytan dziewczyny wyjasnia ci co i jak.
A
anaber
Gość
ja trochę ogarnełam, wstawiłam pranie nie wiem co na obiad zrobic
mam ochotę na kapustę kiszoną może łazanki? hmmm coś trzeba pomyśleć
co do tabletek do zmywarki to ja np używam tych z lidla najtanszych i jestem zadowolona, mialam Finish i różnicy nie widziałm

co do tabletek do zmywarki to ja np używam tych z lidla najtanszych i jestem zadowolona, mialam Finish i różnicy nie widziałm
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Ilonka - ja mam tabletki finish .... nie rób tego testu przed terminem @ ... bo jak nic nie zobaczysz to będziesz się dołować, a tak na prawdę niepotrzebnie bo może jeszcze nie być nic widać.
Roszpunka - przepisu na dziewczynkę to ja Ci nie podam bo raz sama nie jestem pewna czy jestem w ciąży a dwa nawet jak jestem to nie wiadomo czy akurat to będzie dziewczynka
anaber - ja zawsze co piątek mam rybkę na obiad ;-)
suonko - jak zdrowie dzieci dopisze to możliwe że spotkamy się z naszymi znajomymi którzy też mają dwójkę maluchów i będziemy sobie po cichu świetowac pijąc coś bezalkoholowego bo ja alkohol niet a koleżanka karmi piersią
ja właśnie zrobiłam sobie chwilę przerwy bo trocę się zmchałam
- umyłam kuchnię
-pościągałam firany i namoczayłam
- umyłam w pokoju dziecięcym okno
w planie mam jeszcze bardzo dokładne wysprzątanie pokoju młodego, włącznie z powywalaniem jakiś zepsutych zabawek, schowaniem tych z których wyrósł a są jeszcze dobre i połowe książeczek wyniose na śmietnik, może ktos sobie je weźmie.
Jestem z siebie dumna że dziisaj sobie zrobiłam taki ambitny dzień
Roszpunka - przepisu na dziewczynkę to ja Ci nie podam bo raz sama nie jestem pewna czy jestem w ciąży a dwa nawet jak jestem to nie wiadomo czy akurat to będzie dziewczynka

anaber - ja zawsze co piątek mam rybkę na obiad ;-)
suonko - jak zdrowie dzieci dopisze to możliwe że spotkamy się z naszymi znajomymi którzy też mają dwójkę maluchów i będziemy sobie po cichu świetowac pijąc coś bezalkoholowego bo ja alkohol niet a koleżanka karmi piersią
ja właśnie zrobiłam sobie chwilę przerwy bo trocę się zmchałam
- umyłam kuchnię
-pościągałam firany i namoczayłam
- umyłam w pokoju dziecięcym okno
w planie mam jeszcze bardzo dokładne wysprzątanie pokoju młodego, włącznie z powywalaniem jakiś zepsutych zabawek, schowaniem tych z których wyrósł a są jeszcze dobre i połowe książeczek wyniose na śmietnik, może ktos sobie je weźmie.
Jestem z siebie dumna że dziisaj sobie zrobiłam taki ambitny dzień

Podziel się: