reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie piatkowo,
wreszcie 2 dni wolnego, jest szansa, żeby sie rano wyspać. O ile dziecię pozwoli, a z tym różnie bywa. Jak ma iść do przedszkola to chce jej sie spać, jak można pospać, to robi pobudkę - standard.

Gosiulek - witaj!

Ilonka - no to czekamy w poniedziałek na wieści!!!! A do poniedziałku omijaj testy dalekim łukiem!!

Viola - ja sie wczoraj skusiłam i kupiłam karuzelkę na łóżeczko.

reklama
Gosiulek Dobrze się czuję:) W ogóle nie wymiotowałam,czasem miałam niewielkie mdłości,maluszek ma już 7cm termin mam na 1 czerwca,ale lekarz mówił ,że pewnie szybciej urodzę bo duży dzidziuś.
Ilonka już nie mogę się doczekać ruchów jutro zaczynam 14 tydzień:)

Katrina
jaką? Mi się podoba taka z muzyką poważną:) ale są dość drogie:(

ViolaPop - super że dzidzia taka duża ;) .... maj/czerwiec to idealny miesiąc na rodzenie dzieci :tak:

Roszpunka - ja Ci to mówię...będziesz mieć wymarzony prezent od Mikołaja ;-)
Katrina - koniecznie pochwal się karuzelką!:-) .... aaah jak super jest kupować takie rzeczy :happy:

Gosiulek - no jasne że masz z nami zostać! .... to jest na prawdę szczęśliwy wątek i z pewnością szybko wam się uda :-) ... dziewczyny tu są takie obcykane że hoho

Lorelaina co CI sie porobiło z sygnaturką ???? hihi jeszcze 4 dni do testowania??????:p :-p
katrina no właśnie, pochwal sie karuzelką :)
Roszpunka wykres masz naprawdę OK, wiec teraz tylko trzeba czekać:) ;-)
Viola- ohhhhhh jak ja zazdroszczę tego miesiąca porodu, sama chciałam tak rodzić, wiec chyba pozostaje mi odczekać i starać sie od sierpnia ehhhhh:(

katrina piękna !!!!!!!!!!!
kurcze cichutko dziś troszkę, weekend wiec chyba nie powinnam sie dziwić ::-D
mój mąż dziś na szczęście wraca wiec nie bedzie mi w nocy smutno:-)

reklama
Do góry