reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
zagubiona no to bardzo sie ciesze ze sie lepiej czyujesz a coreczka jeszcze posiedzi w brzuszku u mamusi 
sylwia juz kupilam ten z allegro
dzieki za linka
sylwia juz kupilam ten z allegro
Z
zZagubiona
Gość
w pierszej ciazy karte mi zalozyl ok 10 tc teraz odrazu tz pierwsza wizyta 5 tc z groszem
bobofrutek
anisiaj a Ty juz serduszko slyszalas tak? dobrze pamietam? szybko Ci zalozyl karte ciazy
kolejna wizyta teraz w sobote? i co podjelas decyzje co z praca? idziesz na L4? bierzesz luteine?
zagubiona mi w poprzedniej ciazy nie zdazyl zalozyc :-( ciekawe kiedy mi w tej ciazy zalozy?
zagubiona mi w poprzedniej ciazy nie zdazyl zalozyc :-( ciekawe kiedy mi w tej ciazy zalozy?
Ostatnia edycja:
bobo - nie nie słyszałam, był tylko pęcherzyk (byłam 21 dni po zapłodnieniu). wizytę mam w sobotę i już się stresuję...ale nie chcę się nakręcać, jak to mówi mój M - "co Bóg da weźmiemy na klatę". Kartę ciąży w tej przychodni założyli mi od razu aż się sama dziwiłam...co do l4 - zmieniam zdanie co minutę, mam teraz dwa dni urlopu, więc będę dużo myśleć
luteinę biorę 2x2 doustnie
marta - wiem, co to badanie wykazuje, ale myślę, że musi być strasznie stresujące
idę spać kochane, bo M mówi, że mam wypoczywać
dobrej nocy!
marta - wiem, co to badanie wykazuje, ale myślę, że musi być strasznie stresujące
idę spać kochane, bo M mówi, że mam wypoczywać
bobofrutek
no to badanie w 12 tyg musi byc stresujace no ale jakos trzeba to przetrwac teraz cala ciaza to stres czy wszystko jest dobrze.
marta a Ty bierzesz luteine?
marta a Ty bierzesz luteine?
reklama
Podziel się: