ja na razie kompletuje swoją wyprawke do porodu i szpitala, mam juz koszulke do porodu, podkłady anatomiczne, podkłady na łózko.
no i w sumie miałam nie kupować nic dla dziecka aż do 7 miesiąca, ale trafiłam na coś co sie przyda w sumie bardziej mi niż brzdącowi wiec sie złamałam
POJEMNIK NA PIELUCHY Angelcare Captiva W-wa (486054797) - Aukcje internetowe Allegro
oraz NUBY dozownik do podawania lekarstw (486130774) - Aukcje internetowe Allegro
no i w sumie miałam nie kupować nic dla dziecka aż do 7 miesiąca, ale trafiłam na coś co sie przyda w sumie bardziej mi niż brzdącowi wiec sie złamałam
POJEMNIK NA PIELUCHY Angelcare Captiva W-wa (486054797) - Aukcje internetowe Allegro
oraz NUBY dozownik do podawania lekarstw (486130774) - Aukcje internetowe Allegro
ale przez to że chciałam iść komuś na rękę,zakończyłam aukcję przed czasem i straciłam "potencjalnych klientów",teraz ta osoba mówi,że nie kupi poza Allegro bo nie ma zaufania.Super!Tylko dzięki niej moje dziecko nie dostanie na Mikołaja teraz nic:-(
Super, nic a nic się nie rozczarowałam. Pierwotnie zastanawiałam się nad inną tapicerką (Magic Rose), ale ostatecznie przeważyła lepsza wkładka dla noworodka w serii Topline. Tapicerka też okazała się lepsza, bardzo przyjemna w dotyku bawełna, kolory jak marzenie. 
) i gąbkę do wanienki- tą taką co się na spód kładzie.
i stwierdziłam że to nie majątek a może ułatwi kąpielki
która na bank będzie latała wrrr
ale teraz mielismy goracy okres zwiazany z remontem itd, nio a teraz ida swieta, wiec o wszystkim na spokojnie pomyslimy po nowym roku:-) co do gabki slyszalam, ze sie przydaje..