Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Sylvii ( wg mnie oczywiście;-)) to zwykły termometr rtęciowy.Kilka innych (nie najtanńzych) do tej pory leży.A dziecko właśnie chore,więc potwierdzam,że tylko ten najzwyklejszy mnie nie oszukuje.
Wkładki używałam głównie bella,ze wzgl. na cenę,bo u mnie szło tego tony .A te majtki,podkłady, to bez znaczenia,i tak wywalasz,używasz krótko.I też tego dużo szło.Pierwsze dni to w ogóle co chwilę zmiana,więc bez znaczenia jaka podpaska,jak po pół godz. wywalasz.
Ja nie używałam żadnych płatków kosmetycznych (do czego?),jak coś trzeba było przemyć (oczka) to gaziki jałowe z apteki takie 10x10.
Ale nigdy tak nie robiłam.Frezja,ta gra z dżunglą bardzo mi się spodobała,ciekawe jak przyjdzie.
Są o różnej tematyce,dla dziewczynek też z kubusiem,z księzniczkami itp.Wydaje mi się bardzo ciekawa.To takie plansze,układasz na tym mniejsze obrazki i dziecko zgaduje co się zmieniło.
Nazywa się "ukryj i znajdź".
Nie mogę się doczekac,hehehe.
hi hi
i mam niedosyt, dlatego siedzę na allegro