• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

a ja kupie cos z tego , cos z tego zeby probowac.Nie chce tego glosno mowic ale maly ma marne szanse zeby nie byc alergikiem wiec pewnie bede musiala dlugo testowac zanim cos wybiore

Wypluj to! Ja byłam alergikiem i miałam astmę za dziecka, mąż zdechlak a córka nam baaardzo rzadko choruje, więc może i u Was się obejdzie bez alergii czego baaaaardzo Wam życzę :tak:

reklama
reklama
Hejka:-)
Ja używałam przy Marlence Nivea i sprawdziły się super. Teraz tez zakupie sobie taki zestaw ale tylko krem na każdą pogodę, oliwkę i żel do kąpieli. Marlenka dobrze to tolerowała a jak coś było nie tak i miała sucha skórę to Oliatum sie super sprawdziło. Co do pudru to zbedna rzecz. A przeciw odparzenia najlepiej sie sprawdziła maść LINOMAG a jezeli była awaria a bardzo rzadko to Termentiol załatwiał stan zapalny.
Byłam dzisiaj przypadkiem w sklepie TUP-TUŚ i jest wyprzedarz kolekcji zimowej 50% taniej i zakupiłam mały zestaw spiochy i body w rozmiarze 56 i pajacyk na wyjscie rozmiar 62 taki milutki i cieplutki

przyszły tez ciuszki zamówione na allegro od BATKO

super jakosc
wiecej ciuszków nie kupuje bo mam wszystko po marlence i od znajomych nowe zestawiki a wiec na 6 miesiecy jest dosyc ciuszków
Jutro ma przyjśc lózeczko materac posciel i prawie wszystko co potrzeba i dla dzidzi i dla mnie :tak:tylko zostana do kupienia kosmetyki i apteczne rzeczy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry