reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Super ta koszula :-) Ale ja bym taką do domu kupiła dla siebie tylko-te moje cyce by mi wylatywały co rusz z niej :-D Ale napisz gdzie kupiłaś bo do domu fajniejsza taka niż te "babciowe" jak to mój wczoraj powiedział :-D

Nam dzisiaj przyjdzie paczka z tej apteki- już się doczekać nie mogę. Jutro ma przyjść niby kołyska.

Agulqa kupiłam wczoraj ten termometr ale już jest po 102zł (choć to i tak taniej niż nawet na allegro) i dołączone jest do niego 120 tabletek tranu.

Co do wypranego dywanu-wydaje mi się , że jest ok chociaż ja wybredna jestem i mogło by być jeszcze bardziej ok :-D Na pewno jak coś polecać będę tam pranie a nie u Panów co przychodzą i kracherem robią a więc Agulqa jakby co to jest to na ulicy cichej bodajże 24 (myjnia eco fresh czy jakoś tak).

ok, dzięki-poszukam na allegro. a u tego sprzdawcy 77 i ja zamawiałąm :). zreszta 3 lata temu wyprawke dla młodego również brałam w większości u niego :-D

Ona tam coś pisała, że to sznurek.
Ja początkująca powiem, że szybko się na szydełku robi :p Na drutach wkurza mnie to przesuwanie robótki :baffled:

Femme ale błyszczysz ;) to jakaś pasta wybielająca? :-D

mommy ooo widzisz, czyli cena juz w gore idzie
my musimy sie wstrzymac teraz z termometrem
lipa z kasa totalna
no i musi cos 'zostac' do kupienia dla tesciowej bo przezywa ze prawie wszystko juz mamy i co ona kupi
tyle ze jak mowimy ze to czy to by sie przydalo to ona nie kupi przed porodem (zabobon)
a my wiekszosc chcemy miec juz gotowe
wiec moze zostawimy dla niej termometr wlasnie

a co do dywanu dzieki, moze uda mi sie zawiezc przed swietami jeszcze
oby

alecta dzieki ide ogladac :D

edit
nie znam sie zupelnie
ale zastanawiam sie czym one tak bardzo sie roznia ze cena jest tak rozna? moze ktos mi podpowie?

Kompresy niejałowe z gazy 5x5cm Matocomp 100szt (4796277407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kompresy jałowe z gazy 5x5cm Matocomp (4789553553) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
AGULQA - u tego samego co Alecta wstawiła :-)

SPRITE, MOMMY - w TK Maxx ;-)

MOMMY - no ja mam skromne wymiona więc luz :-D :-D

MEGAMI - Hahahahaha :-D tak mocno się do was uśmiechnęłam :-D :-p

Agulqa, jedne są jałowe (sterylne, pakowane po 3) a drugie niejałowe, pewnie stąd różnica ;p

reklama
Do góry