reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Toshi pewnie bedziesz zadowolona, a dzidzius to na bank. Moja sis ma taki
FOTELIK LEŻACZEK BUJACZEK FISHER PRICE T4145 w24h i Ola to by mogła non stop w nim lezec. A jaka jest wtedy uradowana:-)

też chciałam go kupic ale skusiałam się na taka hustawkę MW-FP PRZENOŚNA HUŚTAWKA RAIN FOREST-WYS 24H (1165213745) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam ją uzywana i wynisła mnie z przesyłka150zl :)

Toshi daj znać czy jesteś zadowolona bo mi ten bujaczek bardzo się podoba :)

ja dzis dokupiłam reszte potrzebnych rzeczy tzn przewijak, pieluchy tetrowe, podusie do wózka, rajstpoki itp

i zauważyłam że chyba zbrzydł mi kolor rózowy :) praktycznie nic nie kupuje w tym kolorze :)

Dziewczynki prosze o pomoc:) chcę kupić laktator ręczny ale nie wiem jakiej firmy i czy to dobry wybór:/ Może lepszy jest ten elektryczny. Doświadczone mamusie doradźcie świeżaczkowi:)

agusska ja Ci radze z zakupem poczekac do porodu. nie wiesz jeszczez czy bedziesz karmic i jak dlugo. Ja laktator kupilam jak Maly mial jakis miesiac i tylko dlatego ze musialam pompowac wiecej zeby ilosc zwiekszyc. Kupilam elektryczny MEDELA i bylam super zadowolona. no ale to nie jest tanie wiec uwazam ze powinnas sie wstrzymac z zzakupem. a recznym to sobie nawet nie wyobrazam sciagac bo to strasznie duzo roboty.

niby na dłuzej, ale podobno starsze dzieciaczki juz w nim nie chca lezec. Byłam ostatnio u mojej kolezanki i jej corcia, ktora ma 1,5 roku buja w nim misie i lalki. Przydał jej sie do pol roku.

Właśnie się zastanawiałam nad sensem kupowania go - chodziło mi właśnie o to czy faktycznie starsze dzieciaczki z niego korzystają... Teraz już nie wiem czy warto go kupować ;-)

reklama
a ja mysle że on jak najbardziej się przyda, starsze dzieci przecież też muszą na czymś siedzieć :) moja niunia ma prawie 3 lata i smiało się do niego mieści ( moja dobra koleżanka kupiła dla swojego synka i Julcia zawsze jak jesteśmy w odwiedzinach to w nim oglada bajki )

Do góry