reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja chcialam wziac taki szary mis czy cos tam byl albo bialo czarny ale sie uparla na to zielone ...:(
Heh Henio krokodyl...dopiwro ludzie by wspolczuli dziecku;) ale Was rozczaruje...corce przeszlo z Heniem:p teraz meczy o Antosia, a znow mezowi sie odwidzialo, tzn ja mu obrzydzilam mowiac ze popularne...ale imie b ladne jest i nie wiem czy synek ostatecznie nie bedzie tym Antosiem w koncu bo dalej imie nie uzgodnione.
Antos o niebo lepszy od poprzednich propozycji cory

reklama
A to nasz komplet minky do wózka, piękny :biggrin2:

Załączniki

• 1455131024741.jpg
    1455131024741.jpg
    709,5 KB · Wyświetleń: 109
Martita dziekuje :)

No i myślę o tym aspiratorze elektrycznym ale nie wiem ktory:(
Tez myslalam o elektronicznym ale ciezko mi znalezc cos polecanego, a jak okaze sie, ze Mala sie boi brzeczenia przy nosku to na nic sie nie zda. Chyba uderze w Katarek.

milka ktorego szumisia kupowalas? Kiedys byly takie z czterema nogami a teraz nigdzie ich nie widze. Ty masz takiego z dwoma nogami, okraglego? Zastanawiam sie czemu on ma nizsza cene na stronie niz tamte...
Mi sie wydaje, ze cena nizsza przez to, ze roznia sie wielkoscia :) czesc tych starszych modeli jest tez z automatycznym wlacznikiem o ile nic nie pomylilam. Na stronie producenta sa dokladne opisy :)

;-) ;)
Ja mam Pepco kolo mojego ulubionego sklepu spozywczego i tez zawsze korzystam z okazji :D

Kitki mi sie stroj podoba, moglabym wyjsc z taka zaba dinozaurem ze szpitala :D

reklama
Kasiunia śliczny ten komplet minky. Daj namiar gdzie można kupić taki.
Dziewczyny super zakupy. Zielony kombinezon jest super. Mojej córce też na pewno by się spodobał.

Do góry