reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Cześć dziewczyny :)
Widzę że szaleństwa zakupowe trwają super a ciuszki to najbardziej cieszą :laugh2:
Ja próbuje skończyć zamówienie dla siebie i maluchów. I mam problem z butelkami do karmienia jaką wybrać i jakiej firmy.
Zielona jestem jak ten pajac Kitki :happy: pewnie już była o tym mowa.

reklama
Oto moje dzisiejsze zdobycze :-)
0988334d5888eaedc8a0df3e0f0ebd97.jpg

8f829163f2fda653021cf0d3434f54c6.jpg

2bf19e04b5572050ee2ec87a1649930c.jpg

I buciki które może za rok założy albo i później ale nie mogłam się oprzeć, bo kosztowały całe 2,94 zł
aa75c6da097e2bc17330c5e8b48ace98.jpg

Dinozaur/krokodyl wymiata. Chyba żadna z nas nie ma lepszego ubranka dla malucha na wyjście ze szpitala :-D

Wiesz akurat tutaj w tej kwestii to moj syn nie musi krolowac ;) najlepsze jest to ze na bank bedzie kazala go w tym w wozku wozic. Najwyzej babcie z wnukami na spacer wysle w tym czyms, a co tam:D
Tak ze smyka jest

reklama
Do góry