moniaa22
Fanka BB :)
moj jest stabilny i sie nie chwije mozliwe ze ten ktory ogladalas w sklepie mial zle zaczepiony stelaz od srodka gondoli bo zauwazylam ze gdy sie tego dobrze nie wsadzi to faktycznie gondola jest wtedy chwiejna .... ja osobsicie uwazam ze z wymaganiami co do wozka nie mozna przeginac, wozek ktory wybralam mi odpowiada, nie wymagam od niego cudow w koncu nie kupuje samochodu. wychodze z założenia że nasze mamy i babcie nie miały takich wyborów jak my teraz, po prostu mamy tego za dużo i nasze oczekiwania już przekraczaja granice rozsadku hehehe a pamietacie czasy kiedy na ulicach były takie wózki: Stylowy wózek RETRO sztruks i nikiel STAN SUPER ! (664081332) - Aukcje internetowe Allegro , http://www.ludmilajablonska.republika.pl/wozek.html a ten jest dosc zabawny WOZEK RETRO ;WOLTERA; (665546363) - Aukcje internetowe Allegro ..... hmmm to co powiemy o amortyzacji wygodzie lekkosci ciezkosci skretnosci kol i tych innych wymyslach ?
hehehe

"
ja już mam całą wyprawkę, ale zawsze coś tam muszę kupić, dzisiaj grzechotkę, butelke dr Browna, moja mamusia kupiła mi kocyk cudny malusi, smoczek z przywieszką, pozytywkę ehhhhhhhhhhh jakie to słodkie...