• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
vanilijka są dwa rozmiary przewijakow i dwa rozmiary pokrowców do nich. Tylko pomysł czy na pewni chcesz ten pokrowiec. Ja kupiłam ale doszłam do wniosku że bez sensu bo ten pokrowiec jest bez ceratki i jak dziecko siknie przy przewijaniu to trzeba to prac a i tak przewijak zamoczy. Mam zamiar używać podkładu albo takiej flanelki z ceratka a ten pokrowiec tak jak pisałam do wózka wykorzystam

Vanilijka ja mam przewijak 50/70 i takie same prsescieradelka frote z gumka bralam. Jeszcze sa 80 ale to zalezy jakie masz lozeczko (o ile tak jak ja tam je bedziesz na poczatku montowac). A i bierz lepiej te z przeszyciami bo o niebo lepiej sie na przewijaku ukladaja i nie robi sie taka banka powietrza ;-)

Anii84 ja tez tak poczatkowo myslalam i nie mialam, podkladalm te podklady poporodowe albo pieluszki. Do czasu jak mi sie maly o maly wlos nie zeslizgnal bo moj prsewijak to taki caly wlasnie plastikowo-ceratowy wiec sliski ze nawet ta pielucha zjezdzala po bokach z niego. Jak dokupilam przescieradelko to potem jeszcze dwa mialam bo jeden bez tych przeszyc byl wiec rzadko uzywany.

Ja z mlodym nie kupilam przescieradla na przewijak, bo mowie kurde taki ladny a ja go zakryje. Podkladalam flanelke i ciagle kirwilam na nia bo sie zsuwala. Teraz sie poprawilam i kupilam dwa pokrowce frotte. Tez mam ten rozmiar 50/70

Anii poszukam jak wlacze kompa. Generalnie on ma obszyte te krótsze boki i dwa przeszycia wzdłuż gdzie krzywizna tych krawędzi się zaczyna. Dzięki temu ładnie przylega.

Wyprzedaze :))))

Załączniki

• 1418597147948.jpg
    1418597147948.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry