• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
ja poczyniłam dziś zakupy allegrowe typu butelki smoczki emolienty itp.... brakuje mi już tylko pieluch jednorazowych i czapki na wyjście ze szpitala dla małej i będę raedy:-D
sprawdziłam jeszcze raz dziś moją torbę do szpitala... wszystko jest wystarczy dorzucić dokumenty ale to w ostatniej chwili..:tak:

do piątku spakuję mały plecaczek z rzeczami dla małej.... przygotuję fotelik, kocyk i kombinezon + reklamówkę z rzeczami na wyjście dla mnie...
na koniec kupię (zlecę kupienie) kilku małych butelek wody do szpitala i wrzucę je do auta niech będą pod ręką żeby mąż mógł łatwo z auta donieść... (jedną dorzucę do torby).... i mam nadzieję że w przyszły weekend ogłoszę że jestem gotowa w 100%:-D

Monia cudne :-D ja teraz z przyjemnoscia chodzę na dzialy dzieciece bo dla dziewczynek to wszystko takie sliczne i jaki wybor a nie to co dla chlopcow :-D W h&m ostatnio sweterek i sukienke wzięłam na wyprz ale zapomnialam z samochodu wypakowac (eh ta skleroza ciazowa).

Dorex no to nic tylko w polowie stycznia rodzic ;-) Ja na wyjscie wezme tylko bielizne bo zamierzam wrocic w tym co przyjade - brzuszek pewnie i tak zostanie a leginsy czy swetr sie dopasuja do tej mojej "figury" po ciazy :-D

Anii ten sprzedawca u ktorego ja kupowalam 3 lata temu juz nie wystawia na allegro ale te ponizej tez widze ze sa profilowane choc chyba nie maja tych przeszyc wzdłuz ale widzac ze ladnie leza :)

Pokrowiec frotte na przewijak 50x70cm profilowany (4832611752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pokrowiec profilowany na przewijak frotte z gumką (4891006869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dziewczyny lozeczko mam te mniejsze, wiecie ja sobie pomyslalam zeby przy okazji do wozeczka wykorzystac taki pokrowiec ;-)
Vanilijka u mnie do wozka nie dalo by rady bo nie ma o co zahaczyc tej gumki wiec flanelka sie sprawdzala :)

Ja do torby mam wszystko oprocz koszul do karmienia i pamoersow1, ale torba nie jest spakowana :P
Dzisiaj sie za nia biore :D ja mam taka cieniutka kolderke dla Ali, ale nie wiem gdzie sie podziala :O i ja wlasnie bede kladla na spod :) pochwale sie,ze wygralam ja na facebooku w konkursie :D pozniej wrzuce zdjecie, jak ja znajde :P

reklama
ewcia tak jak piszesz, nie do końca przyglądamy się składom chemicznym kosmetyków którymi mamy zamiar raczyć nasze pociechy :dry:
ja bazowałam na stronce sroki. Z chusteczek wybrałam Fiti z Biedronki. Prosty skład. Tanie. Dyskontowe. Najmniej chemii. Choć przebywając w domu i tak planuję zamiast chusteczek korzystać z wody do wycierania pupci Jaśka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry