• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Cześć dziewczyny.
Monika ty zakupoholiczko....ale doskonale cię rozumiem, gdybym miała córcię też bym kupowała stosy ciuszków:P dla chłopców nie ma takich fajnych zestawów, albo są cholernie drogie. Dlatego na razie się wstrzymałam, bo nie wiem jaki duży się urodzi.
Ja na przewijak kupiłam flanelkę z ceratką, przyda się zwłaszcza, gdy będę musiała przewinąć juniora poza domem. Ale zakupię też jedno prześcieradełko, jak radzą doświadczone mamy:P
Do wózka też będę stosować taką ceratkę, ale to w sumie chyba dopiero wiosną albo i latem, bo nie wierzę, że jak maluch będzie zimą ubrany w kilka warstw i gruby kombinezon coś będzie w stanie przecieknąć do wózka.

Zakupy też mam prawie skończone, brakuje mi jedynie laktatora i dodatkowej butelki no i pieluch tetrowych. Ale to już po świętach zamówię.
U mnie torba zapakowana, ale nie do końca, bo się nie mieści wszystko. Dziś mąż ma mi ją przepakować, bo mówi, że ja nie mam zmysłu organizacji....hmm zobaczymy jak mu pójdzie;)

Dziewczyny doradźcie, kupilismy w pt ten jedo fyn, ale nie jestem pewna czy dobre kółka wzięłam. Jeszcze moge je wymienić, lepsze ze szprychami czy aluminiowe (te alu sa wieksze) :D ja wiem, że jestem rabnieta, ale wszystko musi być perfect a sama już nie wiem, ktore bardziej praktycznie i lepiej wyglądają :D

Załączniki

• 1418652465332.jpg
    1418652465332.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry