reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Emilia sliczne ubranka!!! ja patrzalam za kombinezono poem z nexta i kurna ok. 80eu to troche duzo, i znalazlam super w H&m ktory mi sie bardzo podoba za 29eu!
Dziewczyny czy mogly byscie opisac jak to z tym laktatorem jest? ile mozna trzymac mleko w butelce itd. bo pojecia nie mam , a bede musiala zakupic!

Ostatnia edycja:
reklama
Bo wy dziewczyny takie szczuple jestescie jak widze na zdjeciach dlatego pewnie tego pasa nie potrzebowalyscie, a ja widzac moja mame i moja siostre- maja straszne pozostale a'la brzuszki po ciazy to sie zalamac idzie:-(

Ada1989 - ja mam to samo, bede siedziec wiekszosc czasu na dole, wiec koszyczek sie tez przyda, nie tylko w nocy :) i z tym bujaniem to tez swieta prawda :)

EmiliaM - slodki ten kombinezonik :) ja tez szukalam na ebayu, ale potem zobaczylam w TKMaxie ze sa nie drogie do 13f wiec kupie tam, bo wzorki mi sie podobaly :) A co do ebaya, to juz z miesiac temu pozamawialam pelno ciuszkow po 1f lub 3f i faktycznie przesylka byla drozsza ze dwa razy ;/ heh i teraz mam milion body na krotki rekawek- tak sie rozpedzilam :)

Poza tym dzis z moim M usiedlismy przed komputerkiem i pozamawialismy razem takie o to rzeczy:
Tommee Tippee Closer to Nature Healthcare Kit: Amazon.co.uk: Baby

Philips AVENT SCH550/20 Bath and Room Thermometer: Amazon.co.uk: Baby

Philips AVENT SCD271/00 Newborn Bottle Starter Set (Classic): Amazon.co.uk: Baby

Pompka do odsysania mleczka:
Philips AVENT SCF310/12 Manual Breast Pump with VIA Storage Cups: Amazon.co.uk: Baby

i najlepsze co skora z owieczki :)
Fellhof Natural Sheepskin: Amazon.co.uk: Baby

do tego doszedl rozek, ale nie moge znalesc zdjecia :p

Aninek śliczne wszystkie rzeczy :-D
Uwielbiam oglądać wszystkie rzeczy dla maluszków

Pas u mnie też nie był potrzebny, brzuszek wrócił szybko do formy.

Muuuum świetny jest ten termometr do wody z Aventu, moja szwagierka go ma. A ja chyba już ze 3 zwykłe kupiłam i za każdym razem coś szybko się psują.

Emilia no właśnie, święta prawda, cena przesyłki czasem dwa razy większa niż samej rzeczy:/ no ale każdy chce zarobic, jak ma sprzedać coś, co za 0,99p pójdzie to przynajmniej te 2-3 funty na przesyłce jeszcze dorabia:p a mnie pomimo tego i tak sie opłacało:-)
Muuum to be ja mam ten sam laktator, sprawdził mi sie dobrze, tyle ze juz nie kupowałam tych buteleczek do przechowywania tylko normalne:))

Muuum to be- super kupilas te rzeczy, ja jeszcze z takich pierdulek nic nie mam , wogole patrze na to co wy juz macie i sie stresuje bo ja poza ciuchami ktore i tak musze dokupic nie mam nic:baffled: no ale dobra pod koniec miesiaca szaleje i nic mnie nie powstrzyma :tak:teraz to wyplukana jestem , musze na wyplate czekac :zawstydzona/y:

Dziewczyny fajne zakupy .
Ja jeszcze nie mam akcesoriów typu nożyczki, szczoteczki.
Poprzednio nie miałam ani laktatora, ani nawet butelki ( sorry Hania dostała jedną od znajomych). Ale jakoś nie było mi to potrzebne. Taki zwykły odciągacz do pokarmu tylko. Potrzebowałam go tylko na początku.
Kupowałyście pieluchy tetrowe? W jakiej cenie?

A jakie koszule do szppitala do karmienia. Ja mam jedną z poprzedniej ciąży i jeszcze by się ze dwie przydały. Oglądałam takie, bardzo tanie. Kupowała któraś z Was takie?
*MEGA WYBÓR KOSZUL DO KARMIENIA* ROZM.S/M (2801614243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dotka85 a co za biustonosze A jak się mają rozmiary tych staników do innych firm Podaj link jak możesz Ja właśnie też już jakiś poszukuję A rozmiar to większy o jeden kupujecie czy więcej

reklama
Do góry