reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
oki ;) tez mam fasolke do karmienia ale taka z motherhood na allegro kupilam uzywana ale w bdb stanie za 30 zl + dostalam gratis napoczata paczke wkladek laktacyjnych co dziewczynie zostaly :) teraz w czasie spania uzywam jej czasem do podkladania miedzy nogi

Ja właśnie tą dużą wzięłam przede wszystkim licząc na to, że w nocy będę się mogła jakoś ułożyć w wygodnej pozycji :D I cena też mi się wydaje ok ;) Także zobaczymy jak przyjedzie i ją wypróbuję ;)

Zamówiłabym te staniki, bo cena super, bawełna... Tylko te rozmiary tak na prawdę mnie niepokoją, bo mówię trochę niewymiarowa jestem :p i raz jak zamówiłam stanik niby w moim rozmiarze, to musiałam oddać mamie, bo tak w rzeczywistości małe miski były :/

Muuuum_to_be cena jak dla mnie jest ok. Przygotowane mam na torbę 400 zł, więc ta jak najbardziej mieści sie w budżecie. Wczesńiej miałam ta torbę z x-landera x- bag 3 tylko one maja zaczepy panujące tylko do wózków x- landera więc już nie bardzo, poza tym ta nowa kolekcja jest bleee. Zastanawialam sie jeszcze nad be be ju tylko tam musiałabym już przekroczyć lekko budżet no i kolory tez są za patrokate jak dla mnie.

Diaper Bags for Moms & Dads - Cool & Hip Diaper Bags | Ju-Ju-Be

Ale jak mówisz ze Twoja siostra była zadowolona to sie chyba na nią skusze. Jest przepiekna, duża, wydaje sie wygodna, no i niespotykana tutaj praktycznie w ogóle.

Ja wczoraj wieczorem w końcu zamówiłam z mężem wózek casualplay kudu 4. Więc to już za sobą. Wózek Elea na żywo bardzo mnie zawiódł. No a mamas & papas sola jakościowo jest jednak dużo słabszy niż casualplay.

Teraz tylko torba do wózka, dostawka dla synka i spacerówki jesteśmy gotowi :)

Dzięki dziewczynki za link do biustonoszy Zastanawiam się jeszcze nad nimi Ja też mam jakieś takie niewymiarowe cyce i boję się troszkę kupować na gapę Hmmm a ten czarny nie będzie czasem farbował

Muuuum_to_be cena jak dla mnie jest ok. Przygotowane mam na torbę 400 zł, więc ta jak najbardziej mieści sie w budżecie. Wczesńiej miałam ta torbę z x-landera x- bag 3 tylko one maja zaczepy panujące tylko do wózków x- landera więc już nie bardzo, poza tym ta nowa kolekcja jest bleee. Zastanawialam sie jeszcze nad be be ju tylko tam musiałabym już przekroczyć lekko budżet no i kolory tez są za patrokate jak dla mnie.

Diaper Bags for Moms & Dads - Cool & Hip Diaper Bags | Ju-Ju-Be

Ale jak mówisz ze Twoja siostra była zadowolona to sie chyba na nią skusze. Jest przepiekna, duża, wydaje sie wygodna, no i niespotykana tutaj praktycznie w ogóle.

Ja wczoraj wieczorem w końcu zamówiłam z mężem wózek casualplay kudu 4. Więc to już za sobą. Wózek Elea na żywo bardzo mnie zawiódł. No a mamas & papas sola jakościowo jest jednak dużo słabszy niż casualplay.

Teraz tylko torba do wózka, dostawka dla synka i spacerówki jesteśmy gotowi :)

uuuuu no to sporo przeznaczylas na ta torbe, ja poszlam raczej w strone tych tanszych- w koncu to tylko torba;-)

reklama
Do góry