Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj maz mi kupil golfik cieplutki dluzszyasz bylam w szoku ze rozmiarem sie zgadza haha pewnie wziol najwiekszy jaki byl a i kolor calkiem niezly
![]()

to spore zakupy. nieźle :-)-niania fajna rzeczudało nam się jeszcze kupić nianie elektroniczną :-) też na przecenie :-) tak patrzeliśmy wcześniej i stwierdziliśmy że z 30 funtów to możemy dać żeby była tylko dobrej jakości, a tu trafiliśmy na taką za 35 tylko przecenioną z 90 :-) więc mąż uznał że lepsza jakość i kupił dla dzidzi :-) mąż jeszcze wybrał piżamkę ale już na takie od pół roku, a jak komplet bodziaków i dwie koszulki :-) oczywiście wszystko w kolorach uniwersalnych :-)
ja tak sobie myslalam ze jak moze jutro lekarz zdradzi cos tajemnicy o plci (a jade sama bo maż musi zostac i pilnowac interesu) to kupie albo cos ewidentnego dla chlopca albo dla dziewczynki :-) ale tylko to nic wiecej narazie.ehh jak tylko wyzdrowieje ide zapolowac na jakies ubrankajuz wiem co bedzie wiec moge sukieneczki kupowac tylko po co mi na zime hmm
![]()
bardzo fajne sukienusie! dzis powoli konczymy remont i zaczelam przenosic sie do garderoby...myslalam ze bedzie tam miejsce na ciuszki malucha ale chyba jednak trzeba bedzie i tak dokupic szafe poza komodą z przewijakiemWitajcie, zapraszam na moje aukcje [CIACH]

zupelnie nie wiem jak to sie pomierzyc, zeby stwierdzic czy dobre by byly czy nie. normalnie, ale przed ciaza, nosilam 38-40, ale teraz to juz nie wiem...cos mi sie utylo w momencie, jestem przerazona, bo dzis zobaczylam 7 k na +