kamilaedi
Fanka BB :)
almasta jak Borys miał jakieś pół roku ( już siedział ) to korzystaliśmy z takiego oto urządzenia do kąpieli
koszt 9 zł
Zobacz załącznik 408957
super to wasze urzadzenie :-) i bardzo praktyczne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
almasta jak Borys miał jakieś pół roku ( już siedział ) to korzystaliśmy z takiego oto urządzenia do kąpieli
koszt 9 zł
Zobacz załącznik 408957
koszt 9 zł
Zobacz załącznik 408957

koszt 9 zł
Zobacz załącznik 408957

a poniedziałek albo wtorek przyjdą prześcieradełka, rożki, duży ręcznik (na później, jak młoda wyrośnie z niemowlęcego
generalnie coraz mniej mam do kupienia.. ubranek już w ogóle chyba nie będę dokupować, bo mam dosłownie zawalone już prawie 4 szuflady naszej komody (rzeczy po Tymku + rzeczy po córeczce znajomej, i odrobina którą dokupiłam
a i tak połowy tego nie zdąży założyć....no chyba że na jakiegoś cudnego pajacyka się skuszę