• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
byliśmy w tesku (jak to mówi moja ciocia) i kupiłam pajaca - marchewę :-pi drugi był w komplecie w paski... nie mogłam się oprzeć; chyba wstawię jutro fotkę, bo dziś nie miałam możliwości

Kurde ja to nie mam chyba żadnego ciucha na 56, od razu wszystkie na 62 kupowałam, teraz się zastanawiam czy dobrze robię
Ja bym dokupiła , no chyba że masz zadatki na urodzenie 4 kilogramowego smoka :-)

Mamicurina - to ty nie z polski (bo już nie kojarzę) bo Next chyba nie ma w polsce. A nie wiem czy mi się w oczach dwoi - czy ty w avatarze nie miałaś takiego drewnianego greckiego konia wczoraj? a dzis masz laskę tancząco - ćwiczącą?

:-D:-D Maria ja też kontem oka widzę drewnianego konia :-D

ja mam wszystkie rozmiary od 52 a nawet i kilka 50 się znajdzie :-D
jak Bartosza urodziłam to ważył 4500 gram i mierzył 59 cm więc prawie jak 3 miesięczne dziecko i szybko przeszłam na ubranka z rozmiarem 68,dziewczynki były troszkę mniejsze,ciekawe jaki teraz synek się urodzi

atomowka myślę, że zawsze możesz na szybko kilka mniejszych ciuszków dokupić, a w ostateczności podwijać rękawki - taka moja teoria, nie wiem na ile trafna :confused:

reklama
Mamicurina ja też widzę konia

Mini czy mam zadatki na duże dziecko? Cieżko powiedzieć, na USG był malutki jakies 400 gram, ale zarówna ja jak i mó luby ważyliśmy po 4 kg
Kurdę chyba nie będę dokupowała na razie nic mniejszego, jak będę na USG w styczniu okaże się,ze Aleks nadal maluszek to wtedy coś kupię mniejszego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry