• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Kupiłam super ciążowe spodnie:-)Jestem z nich bardzo zadowolona bo są wygodne i nie zapłaciłam dużo-60zł:-)
A dla mojego szkrabika kupilam śliczne portusie:-)

I tak trzymac ... ja do pierwszych zakupów dla dzieciaczka nie zdawała sobie sprawy z tego jaka to niesamowita frajda ... mogę te rzeczy godzinami oglądać :-)

Zaraz się zbiorę i wkleję moje poniedziałkowe zakupy ...

reklama
czekoladka - no widzisz :D Nie było tak źle :D Teraz to będzie dla Ciebie jak nałóg :D Ja muszę się siłą powstrzymywać zeby nie kupic znowu jakichs śpioszków albo zeby nie buszować po allegro :D

Kasiu - czekam na fotki :)

czekoladka - no widzisz :D Nie było tak źle :D Teraz to będzie dla Ciebie jak nałóg :D Ja muszę się siłą powstrzymywać zeby nie kupic znowu jakichs śpioszków albo zeby nie buszować po allegro :D

Kasiu - czekam na fotki :)

Tak mi się spodobały te zakupy że juz sie zastanawiam kiedy kolejne:-) Jest tyle pięknych ubranek:-)Nie mogłam się napatrzeć i zdecydować co kupić:-)Mężulek sie ze mnie śmieje bo cały czas opowiadam o tych ciuszkach maleńkich. Następnym razem zabiorę go ze sobą...Zobaczymy czy wtedy też się będzie smiał:-D

Zgodnie z obietnicą wklejam ubranka zakupione w poniedziałek na wyprzedaży w smyku :-)
to ostatnie jest na pierwsze Święta maleństwa :-)
ubranka jak zwykle bardziej chłopięce niż "babskie" ale ja nie ubię różowego :-) a te bluzunie i sweterki ze spodenkami były taaakie słodkie :-)
20100622059.jpg20100622060.jpg20100622057.jpg20100622058.jpg
20100622061.jpg20100622062.jpg

Kasiu - ten pierwszy komplecik BOOOOSKI !!! A te białe spioszki z kubusiem puchatkiem też kupiliśmy dla Dawidka :))) Jaki kupiłaś rozmiar? Kurcze jak ja byłam u nas w smyku to wszystko było na maxa przebrane :/ Ale za to fajne zakupy zrobiłam w 5,10,15. Są niezłe przeceny :)

czekoladka - to Twoje pierwsze dziecko? Syn o ile się nie mylę tak? Jak będzie miał na imię? :)

Kupowałam 62, to ostatnie było tylko 56 ale mi bardziej zależało na śliniaczku :-), a zestaw z niebieskimi spodenkami to już 68 ... u mnie też na maksa orzebrane ale przynajmniej udało mi się troszeczkę poszaleć :-)
jakbym wioedziała jakiej płci jest maleństwo pewnie szaleństwo byłoby większe :-)

reklama
Kasiu - no w sumie racja... Na święta dzidziuś będzie jeszcze maleńki więc ubranko jak znalazł :) Ciekawa jestem kto u Ciebie w brzuszku sobie pływa :D Jakieś przeczucia...?

Czekoladka - no to witaj w klubie :) to też moje pierwsze dziecko, też synuś i też chcieliśmy go nazwać Krzyś :D Ale ostateczkie został Dawidek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry