• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

uffff.... dobrze że jest Nas kilka. w sumie trzeba będzie coś kupować bo potem jak wszystko naraz przyjdzie kupić to masakra :)
Ale może jak będę miała badanie połówkowe i powiedzą kto to będzie to wtedy to mnie zmobilizuje do zakupów.
Mam prośbę jesli znajdziecie coś do kupienie ale dla Nas :-) to dajcie znać, bo ja kurde wyrastam już z tych swoich rzeczy a ciążowych czy tez większych, tunik jak na lekarstwo

reklama
Jola - polecam H&M - są wyprzedaże i naprawdę można tanio kupić fajne rzeczy .. dział mama jest na pewno w Złotych Tarasach i w Wola Parku (w tym drugim większy wybór), naprawdę polecam - kupiłam sobie 2 tuniki i jeansy (niestety te ostatnie nie w promocji), ale jestem b. zadowolona ...
W Wola Parku byłam tez w sklepie Happy Mum, ale bałagan tam panujący mnie przeraził ... ja lubię jak rzeczy sa uporządkowane jakoś tematycznie a przede wszystkim rozmiarami, a tam jakas masakra :-)
Dalej jeśli chodzi o sklepy "stacjonarne" to w Galerii Ursynów przy metrze natolin jest sklep Agnes i chyba jeszcze 2 inne iążowe, ale polecam pójść tam, poprzymierzać a potem znaleźć to samo w internecie bo będzie taniej :-)

Dalej jeśli chodzi o sklepy "stacjonarne" to w Galerii Ursynów przy metrze natolin jest sklep Agnes i chyba jeszcze 2 inne iążowe, ale polecam pójść tam, poprzymierzać a potem znaleźć to samo w internecie bo będzie taniej :-)

Jesli chodzi o Galerię Ursynów, to są tam tylko dwa sklepy dla mam, oba mają swoje strony w internecie i w obu ceny są identyczne jak w stacjonarnym.
Jest jeszcze na Ursynowie sklep przy stacji Stokłosy, Pasaz Ursynowski 1, on tez ma asortyment dostepny na internecie, do tego mieszany bo ma i HappyMum i Torelle i podobne.
Jedyny plus internetowych sklepów to taki, że mają szerszą ofertę wyprzedaży niż te stacjonarne. No ale teraz na wyprzedaży są ubrania jesień/zima.

Kokota piękne sukieneczki, napewno bedzie Ewcia :)

Ja dostalam juz troche rzeczy i dostane jeszcze b. duzo wiec kazdy mi powtarza "nie kupuj bo bez sensu ja Ci oddam" osob ktore chca mi oddac ubranka i inne akcesoria jest 5, i sa to dziewczynki i chlopcy. Wiec ubranek bede miala pod dostatkiem ale i tak po poznaniu plci wybieram sie na zakupki :)

Kurczę, a tak zachwalacie H&M a u mnie jest po prostu totalna bieda nie ma nic jak szukam i patrzę, w C&A są ale same duże rozmiary i w sumie śliczne, no ale za duże. W Poznaniu, gdzie się spojrzy kobiety w ciąży może jest nas dużo i wykupują.

Oj tak tak popieram, jest strasznie duzo kobiet w ciazy. To ja teraz was zaskocze bo u mojego P w rodzinie razem ze mna jest 8 kobiet w ciazy :) I wszytskie mamy zblizone terminy :) I to w takiej bliskiej rodzinie, np jego siostra rodzona, brata ciotecznego zona czy siostra cioteczna :) Wiec duzo.I jest juz 3 maluszkow i odemnie jest 2:)

roozia - już też wyczaiłam ten sklep :D:D I zastanawiam się czy Ty to wiedziałaś czy się specjalnie pofatygowałaś zeby sprawdzić :) :* Dzisiaj po wizycie jedziemy oglądać mieszkanko a później moze się wybierzemy do tego sklepu :) Z tego co widziałam na necie można tam kupic też fajne rzeczy typowo dla domu, mieszkania! Wiec pewnie kupimy jakieś ciuszki dla Dawidka i coś do kuchni moze :D

Ja wczoraj skończyłam przeglądać ubranka po siostrzenicach... I (w co do teraz nie mogę uwierzyć) nazbierały się 4 wielkie siaty ubranek!! Cieszę się bardzo bo zaoszczędzę na ubrankach a zainwestuje w inny dziecięcy sprzęt :)I o dziwo niby po trzech dziewczynkach ciuszki a znalazłam masę niebieskich i uniwersalnych :D

reklama
Jesli chodzi o Galerię Ursynów, to są tam tylko dwa sklepy dla mam, oba mają swoje strony w internecie i w obu ceny są identyczne jak w stacjonarnym.
Jest jeszcze na Ursynowie sklep przy stacji Stokłosy, Pasaz Ursynowski 1, on tez ma asortyment dostepny na internecie, do tego mieszany bo ma i HappyMum i Torelle i podobne.
Jedyny plus internetowych sklepów to taki, że mają szerszą ofertę wyprzedaży niż te stacjonarne. No ale teraz na wyprzedaży są ubrania jesień/zima.

no własnie w sklepie Agnes w Galerii Ursynów mają ubrania z 9 months, Happy mum, Torelle etc ale ceny średnio o 20 zł wyższe niż w internecie (na spódnicy i spodniach przepłaciłam przeszło 40 zł) ... do tego każda marka ma jednak delikatnie inną rozmiarówkę więc ja się trochę bałam zamawiać w ciemno .. teraz przynajmniej wiem mniej więcej w co się mieszczę :-)

w tych pozostałych dwóch (nazw nie pamiętam) jak dla mnie nic ciekawego nie ma poza koszulkami z be!, które mają fajne napisy czasami ... no ale w necie są ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry