• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

ej dziewuszki wlasnie mi kolezanka napisala sms ze w realu sa body dla niemowląt z 2.99. napisala, że bardzo ladne i 100% bawelna:)
ja wyslalam mojego M. żeby podjechał i zobaczyl:)

reklama
no ja naprawde mam szczescie, u mnie w rodzinie kazdy odkladal rozne 'akcesoria' i czekaly na nastepna dzidzie w kolejce. Wozek jeden stal w piwnicy 2 lata, a drugi 3 :) i nikt nigdy sie nie upomnial zeby cos oddac, wrecz przeciwnie od razu po dawaniu zaznaczal zeby dbac bo sie jeszcze komus moze przydac :D i tak idzie z reki do reki :)

kokotka - przecudne te ubranka. trzymam kciuki, żeby Twoje dzieciątko było upragnioną córunia :-)

anbar - ja mam dokładnie to samo, zero dzieci w rodzinie i wśród najbliższych znajomych więc musze kupić dosłownie wszystko albo liczyć na prezenty, a z tymi różnie bywa :-)

U mnie w rodzinie jest tylko jedno maleństwo i to półroczne więc na część ciuszków mogę liczyć, ale tak jak pisałam, osobie od której je dostaje nie zależy na ciuszkach iii powiedzmy nie są w zbyt dobrym stanie...Chyba nawet są źle prane bo jak dla mnie są za szorstkie, więc z dużej ilości rzeczy nie skorzystam...Dla Mikołaja całą wyprawkę musiałam kupić, teraz będzie podobnie, wiec nawet nie licze na to, że uda mi sie na czymś szczególnie zaoszczedzić albo że coś od kogoś dostanę np. wóżek...MOj brat wózka nie musiał kupować bo teściowie im kupili . NO cóż szkoda, że moim nie są tak wspaniałomyślni :(.

Kokota ciuszki słodkie...Ale fajnie , że tez będę miała dziewczynkę (tzn . mam nadzieję, że to już sie nie zmieni ;) )

Kokota sliczne ubranka
My rowniez musimy wszystko sami kupic albo liczyc na prezenty. Pierwsze male dziecko w rodzinie od kilkunastu lat plus pierwsze wsrod bliskich znajomych. Ale nie narekam przynajmniej bedziesz wszystko nowe i ladne.

Ja mam fajnie bo całą wyprawke mam od kuzynki a jest tego naprawde duzooo :D Niektore ciuszki wcale nie uzywane :) My tylko musimy kupic luzeczko, sportówke ( bo gondole i fotelik mamy) wanienke, jakies pieluchy tetrowe , kilka butelek... W sumie to i tak duzo trzeba kupic :-)

Kokota śliczne te ciuszki !!
Ja jak wchodzę do sklepu to wszędzie widzę te śliczne sukieneczki... ale dla mojego Leosia to raczej by nie pasowały :-D
Pozdrawiam !!

reklama
Niedługo wrzucę zdjęcia moich zakupów dla Maleństwa, choć jak to powiedziała moja położna na razie są to same "kremiki" czyli tzw. neutrale ;-)

Z moim R. staramy się uciekać od tych stereotypów niebieski dla chłopaka, różowy dla Malutkiej i np. pokój mamy pomalowany na tzw. brudny róż - i na pewno jak to będzie Mały Mężczyzna nie będziemy go przemalowywać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry