• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

dziewczyny, zgadzam sie z wami, mozna kupic naprawde piekne rzeczy i tanio. Ja juz wiem gdzie bede sie najbardziej zaopatrywać i wam tez polecam. PEPCO. jesli macie gdzies w poblizu, to są tam przecudowne ubranka dla dzieci, praktyczne, dobrze pomyślane i TANIE!
jest dużo wzorów i kolorów ubranek, mi najbardziej się podobają spodenki dla niemowlaków, które mają pełne stópki, wyglądają jak śpiochy odcięte nad pampersem ;) są super wygodne bo wystarczy dziecku założyć body, na to te spodenki i wtedy szybciutko i sprawnie sie przewija. Agata przechodzila w nich swoje pierwsze 4 miesiace zycia. A tu link z bodziaczkami :) tez wygodne bo bez guziczkow przy szyjce :)

http://www.pepco.pl/files/obj-0f952d265e4b2ff83957af9f4c3de421/1_body.jpg

reklama
Ania - jeeeju fajny ten sklep !!! Ale nigdy nie słyszałam żeby u mnie w okolicy taki był :/ Posprawdzam adresy na stronie firmy i moze się cos znajdzie :)

Paulinka napewno znajdziesz gdzies w poblizu bo jest ich duzo, ciagle otwieraja nowe. I gwarantuje ze jak tam pojdziesz to nie wyjdziesz z pustymi rękami :D Ja zawsze wychodze z jakimis kolczykami, majtkami, albo pizamka :D Duzo rzeczy do domu tez mozna tam znalezc fajnych :) w tym sklepie jest wszystko :D

Dziewczyny przyszła mi wczoraj paczka z tymi ciuszkami dla dzidziusia które zamawiałam na allegro...kojarzycie ?!?
Rzeczy dobrej jakości, milutkie i mięciutkie, ładnie uszyte. Polecam.
Ja jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze kaftaników pozamawiam.

Dodam również że to są takie zwykłe proste ubranka, nie jakieś cuda jak w smyku czy zarce, ale uważam że takie też trzeba mieć.

popieram PEPCO sklep rewelacyjny w stolicy jeszcze go nie ogarnęłam niestety, ale jak tylko jeżdże do rodziców ( hmmm rzadko) to zawsze jakieś zakupy tam zrobię

ooooooooooo to się przejechac muszę do tego PEPCO, bo u mnie jest, ale nie mam zielonego pojęcia szczerze mówiąc, co tam jest, bo on coś daleko, ale ubranka na reklamówce załączonej od ani wyglądają ślicznie.

Gdyby ktoś coś chciał z PEPCO albo TEXTIL marketu konkretnego to ja wybieram się do domu w pn i mogę coś kupić i wysłać listem :) albo paczką :D
Proszę o wiadomości na priw.

2 090.jpg2 091.jpg2 092.jpg2 093.jpg2 094.jpg2 095.jpg2 096.jpg2 097.jpg2 099.jpg2 100.jpg

2 102.jpg2 103.jpg2 104.jpg2 105.jpg
to są ciuszki po mojej Alicji a to nawet nie 1/4 , mam po niej tyleślicznych ciuchow ,ktorych nie miała na sobie:-( mam nadzieję,że lekarz sie nie pomylił i faktycznie w brzuszku jest Ewa ,bo ciężko bedzie chlopca w sukienki ubierać:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry