• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ja już niebawem poszaleję...Wypłata za tydzień a ja nie mam żadnych większych wydatków w tym miesiącu więc przeznaczę ją na dzidzię...:) Łiiiii
Jak sobie pomyslę, że czeka mnie jeszcze kupno wózka, fotelika, leżaczka, kołyski i pościeli to jakoś nie żal mi pieniędzy na ciuszki bo tamte zakupy wyniosą dużo dużo więcej, więc i tak nie zdołam nic odłożyć ;) ...Ehhh szkoda ze to wszystko jest takie drogie

kokota śliczne ciuszki :) ja mam to szczęście ze prawie nic nie musze kupowac oprocz ubranek jesli bedzie chlopiec, bo wszystko jest po Agacie :) dwie wanienki, fotelik, dwa wózki, jedyne co to łóżeczko musze kupić bo Agati jeszcze bedzie korzystac :) u mnie takie rzeczy przechodzą z rodziny na rodzinę wózki są od dwóch różnych cioć po ich dzieciach, a fotelik jeszcze od innej cioci :) wiec zostaje mi podstawowa wyprawka pampersy, jakies kosmetyczne przybory do kąpieli chusteczki itp.

Aniu, no to masz rewelacyjnie :)

Noooo.... Ja to tak po cichu trochę zazdroszczę osobom, które mają możliwość "odzdziczenia" ubranek lub wyposażenia dla swoich dzieciaczków. U nas jest taka sytuacja, że nie mamy od kogo wziąć. Co prawda mamy kilkoro znajomych z małymi dziećmi, ale z nikim nie jestesmy na tyle blisko, żeby zapytać wprost czy by pożyczyli, a sami nie wyszli z propozycją. Natomiast w rodzinie, nie mamy w ogóle małych dzieci, jestesmy pierwsi z przychówkiem. Więc co najwyżej na nas się później inni pożywią.

jeżeli u mnie by byl chlopaczek to mysle, że dla chlopaczka ciuszki bym dostala od rodzinki najblizszej bo tam sporo chlopaczkow...z dziewczynką już byłoby cięzęj:)

My też dla Szymona musimy wszystko kupić...moja siostra "pożyczyła" ciuszki koleżance i wróciły w takim stanie że szkoda słów.
Dlatego pomału kompletuje wyprawkę coby później mieć mniej na głowie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry