• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Moje drogie, mam nadzieję,ze lekarz sie nie pomylił:-) bo bedzie mi bardzo przykro. Te ciuszki,poszłyby w kąt a tego bym nie chciala. Zwłaszcza,ze dla chlopca nie mam nic i trzeba bedzie wszystko od nowa kupować. Wózek,łóżeczko oddalam do rodziny za raz po śmierci Ali, miedzy czasie Gosia byla w ciązy i urodzila synka w styczniu a mi głupio cos zabierać bo dziecko z tego korzysta .Kosmetyki zostawilam w szpitalu, własciwie wszystko od nowa musze kupić

reklama
Hej dziewczyny w H&M super wyprzedaże można super obkupić nasze maluchy. Naprawdę sporo ubranek dla chłopców, ale i dla dziewczynek i uniwersalnych się trochę znajdzie. Ceny powalające od 10 do 30 zł większość asortymentu.

Ja mam w rodzinie siostrzenice 5, 2 i 1 latek :) Tylko ze prawie wszystkie ciuszki RÓŻOWE :D Wczoraj siostry poprzywoziły co miały i robiłam selekcję na te bardziej chłopczykowe - uniwersalne :) Także troszkę już mam a resztę kupię. Co odczuwam jako czystą przyjemność :D Dostanę też rzeczy typu: przewijak, wanienka, mata nieprzemakalna do przewijania i jeszcze sporo innych dupsów :)

Rzeczywiście w H&M super ubranka w fajnych cenach, ale ja już mam dużo neutralnych :-)
P. kupil dziecku body z traktorkiem :-), jak będzie dziewczynka nędzie się chowało pod spiochami ... wlaśnie się zorientowałam, że mam mnóstwo bodziaków, ale teraz muszę się zaopatrzyć w pajace i śpiochy bo tego brak ...

czytam tak czytam...... i się zastanawiam czy może coś kupić.
Słuchajcie ja nie mam ani jednej rzeczy niczego poprsotu, z wyjątkiem książek i gazet dla ciężarnych ;)

Słuchajcie ja nie mam ani jednej rzeczy niczego popr, z wyjątkiem książek i gazet dla ciężarnych ;)

No nareszcie jakaś bratnia dusza;-)
Ja też z zakupami się nie spieszę. Rodzice kupili łożeczka (zwykłe i turystyczne, ale nawet mi jeszcze nie pokazali) Książek i gazet mam natomiast pod dostatkiem, nota bene nie tylko dla ciężarnych;-)
30.06 mam badanie połówkowe po ktorym kupię pierwsze body.
Za to mieszkanie się remontuje, co by maleństw miało przytulniej.

JOla i Lasota - hihihi a ja też mam stos gazet i obczytuję się namiętnie. Ostatnio siostra tłumaczyła różnicę - śpiochy - pajac - body.. Dla mnie to wszystko to samo:zawstydzona/y:Przyznam że dalej nie kumam

Słuchajcie ja nie mam ani jednej rzeczy niczego poprsotu, z wyjątkiem książek i gazet dla ciężarnych ;)

jolu - ja mam tylko 2 pary body, spioszki i zabawke na wozek , to wszytsko :) I tez wpadam w depresje czytajac ile dziewczyny juz mają:-)

JOla i Lasota - hihihi a ja też mam stos gazet i obczytuję się namiętnie. Ostatnio siostra tłumaczyła różnicę - śpiochy - pajac - body.. Dla mnie to wszystko to samo:zawstydzona/y:Przyznam że dalej nie kumam

Trusia - dla mnie tez jest to czarna magia , ale mysle ze nauczymy sie wszystkiego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry