• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

No pisalam Paulinka ze tam duzo fajnych rzeczy jest nie tylko dla dzieci :D wiec powodzenia na zakupach i napisz od razu jak wrocisz co ciekawego zakupilas i oczywiscie jak tam po lekarzu :)

reklama
A ja w tamtym tygodniu byłam na zakupach:) Kupiłam sobie 4 śliczne tuniczki po 10zł:) a dziś muszę kupić spodnie ciążowe bo niestety ale mój brzusio jest coraz większy i już w stare jeansy sie nie mieszcze,hihi:)
Dla synka jeszcze nic nie mam. Ale aż mnie korci żeby coś kupić. Niestety wszyscy mi odradzają że to za wczesnie, żeby nie zapeszyć:(

Ostatnia edycja:
zuza - fajne te półśpiochy!!! Naprawdę słodziutkie i cena przystępna :) Chyba się skuszę :D

czekolada - jakie tam zapeszanie?? Przecież kupowanie takich ciuszków to sama radosć :) Ja już też słyszałam "Nie za wcześnie na dziecięce zakupy?" Ale jeśli synek jest zdrowy i Ty dobrze się czujesz to na Twoim miejscu w te pędy leciałabym na zakupy :D

Zamowiłam ostatnio na allegro kilka rzeczy chłopięcych - uzywanych...
Troszkę miałam obawy jak czekałam na przesyłkę czy aby nie wydałam pieniędzy (dodam ze były to dosłownie grosze) na daremno. Dzis przyszła przesyłka i jestem BARDZO ZADOWOLONA :))) Rzeczy praktycznie jak nowe, babeczka u której kupiłam wysłała mi do tego całą masę gratisów :)

dsc02440k[1].jpg dsc02509w[1].jpg dsc02516k[1].jpg dsc02520b[1].jpg

Paulinka - sliczne te rzeczy ... a ten kombinezonik z uszkami boski, sama na taki poluje :-)

Czekolada - szoruj na zakupy póki jeszcze masz mały brzuszek i to będzie więcej frajdy niż meczenia się :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry