reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
A ja nie we wzory :p Ja zamawiam zielony i fioletowy ;) Ale bedziemy sexy mamuśki :))) Moja małżowina to aż się zachwyciła! I wiecie ja sobie pomyślałam, że się mu tak te pasy spodobały, jakiś konkretny kolor albo coś... A on mi - Ahhh... już się nie mogę doczekać kiedy będziesz miała taki brzuszek :))))))) Słodziak jeden ;)

Dziewczyny a czy, któraś z Was kupowala może spodnie z Allegro?? Kiedyś przecfzytałam na jakimś wątku, żeby kupować rozmiar większy niż się nosi, i nie wiem czy to prawda??

Wiolcia nie do końca tak jest.
Już kiedyś pisałyśmy o tym że np w H&M rozmiary są różne, bo mnie się wydaje że r. 40 to u nich M. Śmiałam się że to po to aby poprawić nam ciężaróweczkom humor, że aż tak źle nie jest.
Z reguły są podane dokładne wymiary porduktu.
Ja kupowałam na allegro spodnie i jedne okazały się dobre, a dwie pozostałe pary za duże. Na szczęście jest możliwość zwrotu lub wymiany.

A jak już jesteśmy przy spodniach to ja ostatnio zakupiłam takie : MAMA LICIOUS jeansy rurki legginsy ciążowe 27 (1006421926) - Aukcje internetowe Allegro
Są rewelacyjne :-) bardzo wygodne, mięciutkie i nigdzie nie gniotą...niczym getry :-)

Mam też te : *b-m* MAMA LICIOUS rurki STEPHANIE 29/32 -20% (1004829589) - Aukcje internetowe Allegro i te tak się spodobały mojej koleżance że stwierdziła że też sobie zamówi i odetnie ten pas na brzuszek :-)

Mysza bardzo fajne spodnie, ja mam jednak zle doswiadczenia kupowania przez internet wiec bede polowala na podobne w sklepach.

reklama
Do góry