reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Dziewczyny kiedy można zacząć kupować ciuchy ciążowe?? Zwłaszcza chodzi mi o spodnie bo w niektóre już nie chodzę...

Ja już mam kupione i nawet ostatnio chodzę w ciążowej spódniczce jeansowej :-) bo mi się podoba...
Dalej się mieszczę w swoje rzeczy choć już troszkę na pewno mi przybyło, ale wydaje mi się że te ciążowe są wygodniejsze, bo ja do tej pory nosiłam same biodrówki i teraz mi się jakoś wydaje że mogą przeszkadzać dzidziusiowi.

Mojemu dziecku należy się jakiś prezent za to co przeszedł ze mną przez ostatnie 2 dni więc wynalazłam takie cudo FISHER PRICE LEŻACZEK ŻYRAFA P3327+GRATIS s_k (982464570) - Aukcje internetowe Allegro
Poczekam tylko na opinię W i zamówię

reklama
Ja tez musze sie juz zaopatrzyc bo ciezko jest dopiac sie. U mnie taki plus ze lubie sukienki i wszytskie mam takie luzne :) i leginsy :) albo spudniczke, lub tunike :) i to wszytsko luzne, ale spodnie ciazowe sie przydadza :)

Spodnie ciążowe to też będzie mój pierwszy zakup ... na razie dopinam się bez problemu, ale to są wszystko biodrówki więc jak długo siedzę to mi się klamerka od paska w brzuch wbija :-)

ja na razie jeszcze nie kupuję nic dla maleństwa ... poczekam aż troszkę podrośnie i będę wiedziała czy to on czy ona :-), ale kupowiania dla siebie ubrań ciążowych wprost się nie mogę doczekać :-) (egoistka ze mnie wyłazi, ale ja coś z tej ciązy dla siebie też musze mieć :-) )

Ja tez narazie bede czekac, narazie mieszcze sie w swoje ciuszki, ale jak juz bedzie mi ciasno to cos kupie, chociaz idzie wiosna i lato wiec mam tez sporo sukienek.
A ubranka..hmm chcialabym juz zaczac ale poczekam chyba az bede znala plec :)

Ja wlasciwie dla siebie kupila duzo juz ubran. troche tunik,sukieneczek bluzeczek, dresy... A dla dzidzi jeszcze nic,ale to dlatego ze niebawem sie pzeprowadzam i bezsensu teraz kupowac i potem to przenosic. wiec sie wstrzymuje

A ja wczoraj zamiast dla dzidzi zamówiłam zabawkę dla mojego W. :-D znalazłam na allegro takie samo autko jakim on jeździ....czekam aż przyjdzie :-) będzie miał niespodziankę, bo on mi też kiedyś kupił miniaturkę mojego :-)
Stwierdziłam że z fotelikiem się na razie wstrzymam, z obawy że później znajdę ładniejszy i będę żałować.

Dziewczyny pomyślałam, że przyda się temat z samymi linkami do stron internetowych z ciuchami ciążowymi. Co prawda mamy temat " zakupy dla mamy i maleństwa" ale tam te linki szybko zaginą.
Jeśli macie jakies fajne linki do takich sklepów to wpisujcie :tak:
1) Odzież ciążowa, ubrania, sukienki i spodnie ciążowe, biustonosz do karmienia - sklep Sesile.pl
2) Odzież ciążowa :: Piękna Mama
3) MamaOk - odzież ciążowa - spodnie ciążowe - pas ciążowy
4) Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, ciąża, moda ciążowa – mamadama.pl
5) Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, sukienki ciążowe - Strona główna

reklama
Do góry