reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

efinka wybierając fotelik nie patrzy się na pozytywne opinię tylko na ilość gwiazdek :) Maxi Cosi Cabrio Fix ma ich 5, więc jest jednym z bezpieczniejszych :) chociaż obiło mi się o uszy, że tylko z bazą Isofix ma 5 gwiazdek, a tak ma 4, nie wiem czy to prawda
Wiem edytka doskonale ,że się patrzy na ilość gwiazdek !!! ;) zreztą opinia użytkowników też ma znaczenie...

reklama
:(:( a ja kupiłam mate edukacyjna na allegro- puściłam przelew, a to był oszust!! Allegro umywa ręce i każe iść na policję... kwota nie duża ale teraz to liczymy każdą złotówkę, wiadomo... szkoda gadać tak się zdenerwowałam że cała się trzęsę

rtyska- nie zostawiaj tak tego-zgłoś na policje a co!! powiem Ci, że 2 lata temu kupiłam od kolesia koszulkę(69zł), wpłaciłam kasę i nie wysłał-pisałam tysiące maili ale w końcu odpuściłam i zapomniałam o tym. Wyobraź sobie, że 2tygodnie temu ten koleś do mnie zadzwonił, że chce mi zwrócić pieniądze!! szok!! ale to na bank nie jest jego dobra wola, tylko pewnie ma na policji przerąbane... więc walcz, oszustów trzeba tępić jak chwasty:)

rtyska jak to allegro umywa ręce, przecież jest program ochrony kupujących czy coś takiego, trzeba stworzyć spór, zgłosić na policję i ponoć allegro zwróci kasę

:(:( a ja kupiłam mate edukacyjna na allegro- puściłam przelew, a to był oszust!!

A kto wysyła pieniądze przed odbiorem towaru?? Z allegro zaczęłam korzystać dopiero niedawno, ale wybieram tylko tych sprzedawców, którzy zezwalają na zapłatę za towar przy odbiorze i to jeszcze zawsze zamawiam przesyłki kurierskie.
Raz chyba tylko zapłaciłam z góry, bo tylko jeden sprzedawca miał to co chciałam, ale kosztowało bodajże 20 PLN z przesyłką, więc się nie martwiłam.

ja zawsze płacę przelewem, jeszcze nie trafiłam na oszusta - ale nie kupuję, jeśli ktoś nie ma super sprzedawcy

reklama
Ja musze placic karta, bo z Anglii nie mam innego wyjscia :/ wlasnie czekam na termometr, zamowilam w niedziele, wiec lada chwila bedzie tydzien, ale wyslany poczta polska wiec moze to zajac tyle..

Do góry