monik75
Mama Mai i Oskarka
Na początku stosowałam inne kosmetyki ale jak się nasilił problem atopowy to wtedy już tylko Bephanten i przy każdej zmianie pieluszki.monik75, a bephanten stosowalas pozniej przy kazdej zmianie pieluszki?
Ja mam kolo 20 tetrowych pieluszek i kilka flanelek
Co do kosmetykow to mam sudocrem (sama stosowalam i nie zuzylam calego), oliwke bambino, bephanten, oilatum, masc linomag i kremy nivea - na kazda pogode i pielegnacyjny (tzn ten jeszcze chce dokupic), no i husteczki nawilzane bezzapachowe z huggisa.
A ja będę miała fotelik nie z górnej półki. Córeczka w nim jeźdiła i teraz Junior też będzie jeździć. Fotelik firmy Baby Design DumboDziewczyny, nie wiem czy był już ten temat, jeśli tak to przepraszam ale nie umiem znaleźć.. Chodzi mi o fotelik..jakie macie modele? Podpowiedzcie coś![]()
Te foteliki są względnie krótko użytkowane, dlatego nie wydawaliśmy na niego kasy. Za to teraz Maja jeździ w foteliku firmy Graco i w tym jeszcze długo pojeździ

Bardzo podoba mi się ten wózeczek :-) Jak bym miała teraz kupować nowy wózek prawdopodobnie właśnie ten bym kupiła. Ciekawa jestem jak Ci się będzie sprawował. Ja mam wózek też z Espiro ale model Atlantic. Szkoda mi było wydawać kase na nowy wózek skoro stary jeszcze jest w stanie idealnym.Ja zakupiłam wózek Espiro GTX w zestawie był ich firmowy fotelikNiby crash testy- mam nadzieję, że nie będę musiała tego sprawdzać... Jest dość lekki, w środku wkład dla małego dzidziolka, regulowane pasy, przykrycie na nóżki, budka no i dla mnie ważne, że wpina się w stelaż od wózka jednym ruchem ręki bez żadnych dodatkowych adapterów i innych g****.
A co do zakupów na Allegro o jak na razie tylko raz się zawiodłam. Ale nie chodziło o kasę tylko o jakość sprzedawanego towaru.