reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Jej efinka śliczne te ubranka :D Piękny ten pajacyk Tweety, już na zdjęciu można poczuć jaki jest mięciutki, uwielbiam takie ubranka :)

A ja kupiłam dzisiaj ostatnie kosmetyki do torby szpitalnej, zacznę się dziś pakować. :) Niech stoi i czeka :D Kiedyś któraś z Was polecała takie wycieczkowe kosmetyki w małych opakowaniach Rossmanna. Przyznam się, że nie spodziewałam się tak dużego ich wyboru :) Nawet są malutkie oliwki i balsamy z serii Babydream dla dzieciaczków :D Oto moje zakupy :)

kosmetyki.jpg

Ostatnia edycja:
Joanka kupując takie miniaturki w Rossmanie torba staje się 2 razy mniejsza, przynajmniej u mnie....sam szampon, pasta do zębów, żel pod prysznic zajmowały tyle miejsca że szoook :)
A poza tym uwielbiam takie maleńkie gadżety ;)

A ja kupiłam sobie skarpetki do porodu i na później do szpitala, szlafrok też już mam choć jego rozmiar mnie przeraża :-) Jest olbrzymi! Potem to nawet na mojego R. będzie za duży ;-)

ania_ch0, ja tez chcialam taka lampke ale mi dziewczyny odradzily, ze sa kiepskie, ze slaba zarowka, a jak sie da mocniejsza to sie lampka topi i dalam spokoj, za to kupilam taki przelacznik do swiatla, ze mozna sciemnic i rozjasnic (tez w ikei) i podlaczylam do nomralnej lampki nocnej.

Tylko nie sprawdzilam przelacznika w sklepie (byl zapakowany) i troszke brzęczy.. nie wiem czy jest ferelny czy wszystkie tak maja..

holly ja kupilam szlafrok ale M albo L zebym mogla go pozniej uzywac stwierdzilam ze przeciez jak bym przyszla do szpitala z bulami to skorzystam ze szlafroka dopiero po urodzeniu czyli brzuszek powinien troszke sie zmniejszyc.

holly ja kupilam szlafrok ale M albo L zebym mogla go pozniej uzywac stwierdzilam ze przeciez jak bym przyszla do szpitala z bulami to skorzystam ze szlafroka dopiero po urodzeniu czyli brzuszek powinien troszke sie zmniejszyc.

A ja jestem pesymistką, i zakładałam, że mogę przez te 9 miesięcy wylądować w szpitalu z jakiegoś powodu, i kupiłam taki wieeelki szlafrok.
Jak się okazało przydał się, mimo iż "tylko" tydzień leżałam w szpitalu, to na oddziale męskim i nie wesoło mi było w piżamce paradować przed starszymi panami.

reklama
nie powiedzialm ze kupilam za maly :) tylko ze kupilam zebym mogla go ubrac z brzuszkiem pasuje za styk a pozniej jak brzuszek zmaleje to tez bedzie pasowal

Do góry