• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
hmmm, to ja jutro wstawiam, pranie dzięki. A łóżeczko bede miała w czwartek, tak tak dopiero ale co tam. Jeszcze tylko wózek i będę miała wszystko. Ups zapomniałam zapakować dla siebie majtek... hehe zupelnie wydawały mi się niepotrzebne :D:D:D:D

to jeszcze nic bo ja o majtkach :D
A w moim mieście nie mają staników, czaicie, nie dość ze wózków to i w 1 sklepie stanik ale taaaaki wielki, mają dowieźć, ciekawe czy zdążą :D

dziewczyny w rossmanie fajne pudełka są, niby przeznaczone na nici, przybory krawieckie itd., ale ja kupilam je i pochowalam wszystkie podreczne rzeczy typu linomag, sudocrem, gaziki sterylne, smoczek, szczoteczke do wlosow i inne tego typu drobiazgi. Postawilam na szafeczce nocnej kolo lozeczka, zeby zawsze wszystko bylo pod reka. W wątku lozeczkowym widac to pudelko na zdjeciu, kosztowalo 15 zl. Mysle ze warto kupic :)

reklama
Pozwolilam sobie zalożyć taki temat bo nadchodzą święta ,a nasze maluszki są malutkie i ja np.mam dylemat co kupić pod choinkę:zawstydzona/y: może jakieś propozycje ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry