• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Co do wkładek laktacyjnych wypróbowałam 3 rodzaje: Johnsona, Penaten i BabyOno. Pierwsze i drugie przemakały i przyklejały się do brodawek (kłaczki). Zamówiłam więc BabyOno (czytałam dużo pochlebnych opinii) i teraz jestem zadowolona. Mają one taki absorbent, który zamienia się w żel i każda wkładka pakowana jest osobno. Ogólnie super jak dla mnie. Polecam!

Tommy też są pakowane osobno, nie? Chyba je miałam też - były ok w miarę. Spróbuję teraz tych babyono - zobaczymy. Dziś kupiliśmy "Olejuszkę" - specyfik na ciemieniuchę, znacie? Jak wypróbujemy to się podzielimy wrażeniami ;-)

na ciemieniuchę wystarczy posmarować po kąpieli główkę oliwką i nałożyć czapeczkę, po kilku godzinach zczesać wszystko, my tak zrobiliśmy i działa :)
mam pytanie odnośnie Pani Teresy czy lepsze są pasy wciągane czy na rzep?

reklama
Ja mam ambitny plan sie wyszczuplic przez ćwiczenia, wiec nie kupuje nic wyszczuplajacego bo mi zniknie motywacja :) co z tego wyjdzie - zobaczymy

Dzisiaj nabyłam poduszke do karmienia (taki rogal) i jest bardzo wygodnie mi i małej też a poza tym moge ułożyc małą tak jak mi ortopeda powiedział, bo sie okazało ze do tej pory to ją w nienajlepszej pozycji karmiłam :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry