reklama
Mysza84
Fanka BB :)
a dzisiaj odkryłam jakie prześliczne ubranka dla małych dzieci są w sklepach ... wcześniej jakoś nie zwracałam na to uwagi a dzisiaj widziałam w Zarze absolutnie prześliczne malutkie buciczki dla dziewczynek ... stwierdziłam, że jak będę jednak miała córeczkę to jej takie coś sprawię :-)
Oj w Zarze to są najfajniejsze ubranka...tylko że tam już są podzielone na chłopcy/dziweczynki.
Ja już powiedziałam do W. że 1 czerwca zabieramy ze sobą zawartość skarbonki dzidzi i po określeniu płci jesziemy do Zarki ;-) a w skarbonce już prawie 1000zł więc będzie co wydawać

Ja jak wchodzę do Zary to od razu myślę że chciałabym mieć córeczkę, bo ubranka są przesłodkie :-) a ostatnio widziałam takie cudne czerwone sandałki. MAm nawet zdjecie w tel to później wrzucę.
Paulinka Ty chyba zamawiałaś te same bluzki co ja. Doszły już do Ciebie ?
Ostatnia edycja:
Mysza84 - na pewno myslimi dokładnie o tych samych czerwonych sandałkach :-)
mi się jeszcze podobały takie bladoróżowe :-)
no ale nadal mam przeczucie na synusia :-)
a pomysł ze skarbonką dla maleństwa to w sumie niezły pomysł :-)
my z P. wymysliliśmy, że becikowe i pieniądze z odszkodowania z PZU za urodzenie się dziecka ;-) wpłacimy na jakiś fundusz i damy dziecku na 18 urodziny i przekonamy się czy starczy mu na samochód czy na hulajnogę ...
mi się jeszcze podobały takie bladoróżowe :-)
no ale nadal mam przeczucie na synusia :-)
a pomysł ze skarbonką dla maleństwa to w sumie niezły pomysł :-)
my z P. wymysliliśmy, że becikowe i pieniądze z odszkodowania z PZU za urodzenie się dziecka ;-) wpłacimy na jakiś fundusz i damy dziecku na 18 urodziny i przekonamy się czy starczy mu na samochód czy na hulajnogę ...
Ostatnia edycja:
Elzu
Co do ubranek dla dzieci, to narazie kupujecie tylko na pierwszych kilka miesiecy, a jak juz sie urodzi to wieksze? Ja tak planuje, dlatego ze nadal chce miec niespodzianke, wiec przed narodzinami kupie wszystko neutralne.. a z sukieneczkami albo spodenkami bede szalala juz pozniej 
Mysza84
Ja kupuję już takie na 68 i 74...bo takich na 56 i 62 mam już za dużo.
Co do skarbonki to u nas zbierają się w niej pieniążki które normalnie byśmy przepalali
więc wrzucamy dziennie po 10zł każde. Czasami jak mam jakieś drobne to też lądują w skarbonce. W sumie od początku to już uzbierało się ok 2000zł ale 1000zł już wydałam na zakupy w Smyku.
Powiem Wam że cieszę się że taki mieliśmy pomysł, bo poźniej się tak fajnie te pieniądze wydaje.
A buciki w Zarce to takie mi się podobały :-)
Co do skarbonki to u nas zbierają się w niej pieniążki które normalnie byśmy przepalali

Powiem Wam że cieszę się że taki mieliśmy pomysł, bo poźniej się tak fajnie te pieniądze wydaje.
A buciki w Zarce to takie mi się podobały :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy dla maleństwa ... zaczniemy kupowac pewnie w wakacje - cały lipiec i pół sierpnia będe siedziała rzut beretem od Galerii Mokotów więc będe tam zaglądała po pracy (o ile będe w pracy), albo pomiędzy jednym a drugim raportem będe siedziała na allegro :-)
pewnie od razu kupię ubranka też na później bo jak się maleństwo urodzi to pewnie nie będę miała czasu i chęci na zakupy :-) no chyba, że będzie dziecię wstydliwe i postanowi zostać niespodzianką wtedy będziemy czekac :-)
na razie mam w najbliższym planie markety budowlane :-)
pewnie od razu kupię ubranka też na później bo jak się maleństwo urodzi to pewnie nie będę miała czasu i chęci na zakupy :-) no chyba, że będzie dziecię wstydliwe i postanowi zostać niespodzianką wtedy będziemy czekac :-)
na razie mam w najbliższym planie markety budowlane :-)
reklama