reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Meryan ja też wczoraj poczłapałam do H&M ale tam jest jakiś dramat na dziale dla ciążówek... Nic mi się nie podobało.
Bluzeczka cudna.
No ja się właśnie dowiadywałam że też nie mają już tych Aniołów...i właściwie to nie mam jej przez moją głupotę. Bo od lutego ją zamawiałam. Niestety nie doradzę Ci co do rozmiaru bo nie mam pojęcia jak wyglądała ta większa.

reklama
a ja wiem,jak wygląda, po początkowo ją zamówiłam...no i jest dużą,tj fajniej wyglądałaby L

HM dla ciężarówek naprawdę są szmaty....z tych spodni też do końca nie jestem zadowolona, ...hm....może tak...nie są warte 140 zł,ale niech stracę...chodziło mi o lniane i sznureczkami na dole, coby zrobić luźne rybaczki....oj...już nie będą....

Dziewczyny, to wszystko zależy który H&M, zaeży w którym CH. Ja jeżdżę do Arkadii i do Promenady. A np wg mnie na Targówku żenada. W Złotych Tarasach nie byłam, bo nie lubię tam jeździć

no a u nas w Białymstoku jest w h&m ponoć wszystko co się nie sprzeda w stolicy :) takie plotki chodzą :)

Mnie się wydawało ze w każdym H&M będzie to samo...chodzi mi oczywiście o ciuszki ciążowe.
Ale w takim razie popatrzę jeszcze w jakimś innym niż ten w którym byłam.

w Promenadzie w hm zawsze był fajniejszy wybór wszystkiego,ale reszty sklepów tam nie lubię

Ja się wkurzyłam bo specjalnie do tej Galerii Mokotów się wybrałam aby ten Pępek Świata odwiedzić a tu się okazało że go zamknęli.

reklama
Do góry