reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Oglądałam wczoraj te elektryczne kołyski. Bardzo mi się podobają, ale nie wiem dlaczego mój W. stwierdził że on by wolał dziecka w czymś takim nie trzymać.
Świetne to łóżeczko-koszyczek :-) bardzo mi się podoba.
Ja wczoraj kupiłam mojej Iskierce grającą pszczółkę do łóżeczka. Byliśmy w sklepie i akurat zobaczyłam taką jaką kiedyś kupiłam mojej chrześnicy...bardzo ją lubiła i właściwie na początku to tylko do niej się uśmiechała :-) cyknę później fotkę to wkleję.

A mi przyszły wczoraj ciuszki z allegro. I kurcze złe. Jedne spodnie za duże, drugie mi się nie podobają. Będę musiała wymienić. Na szczęście nie ma z tym problemu.

reklama
Taką pszczółkę kupiłam wczoraj mojemu dziecku :-)
Gra, mruga oczkami, mach skrzydełkami i rusza czółkami :-)

bf3tpu.jpg

A co do zakupow dla mamusi to ja sobie kupilam prostownice do wlosow :) wiem ze calkiem z innej beczki, ale mamuski tez ladnie musza wygladac :p, a moja sie juz zniszczyla (po 5 latach) i kupilam nowa :)

Prosze was kochane o opinie, uwazacie ze maluszek powinien spac razem z rodzicami czy raczej w swoim pokoiku. Myslimy o wiekszym mieszkanku, ale nie wiem czy sie spieszyc i juz przed narodzinami urzadzic pokoik czy bez pospiechu? Slyszalam, ze pierwsze miesiace duzo maluszkow spi w pokoju rodzicow, jak dlugo?

Niestety nie pomoge, alemysle ze duzo maluszkow spi w pokoju z rodzicami bo tak wygodniej. nie trzeba wstawac i chodzic tylko do lozeczka :)

A ja uważam że powinno od początku spać w innym pokoju niż sypialnia rodziców...przynajmniej jedno z nich będzie miało możliwość się wyspać. Zresztą po znajomych wiem jak później trudno jest dzieciątko odzwyczaić od spania w jednym pomieszczeniu.

reklama
Do góry