reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
O to super :-) czekam teraz z niecierpliwością na moją paczkę.
Ja zamówiłam jeszcze ten podkoszulek na ramączkach co do niego był ten czarny pas classic gratis.

Te też cudne, ale ciekawe czy też się jak bluzki-topy dadzą naciągnąć, bo właśnie w tamtych to mi się spodobało najbardziej.

No wlasnie ja tez sie zastanawialam, jeszcze i tak poszperam na allegro :) a jak nic mi nie wpadnie w oko to napisze meila do tej osoby od tych pasow i sie dopytam:) to jak cos to dam znac :)

Dziewczyny ja wiem że istnieje już temat zakupy dla mamy i maluszka. W tym temacie chciałabym aby dziewczyny które są już mamami pomogły nam jeszcze bezdzietnym ale za to już z brzuszkami :tak: pomyśleć o tym ile i co musimy zakupić dla naszej małej pociechy. Wpisujcie tutaj rzeczy oraz firmy które Wam się sprawdziły, po prostu wpisujcie swoje spostrzeżenia.
Ja jako nowa przyszła mama będę wdzięczna za informację typu nie potrzebujesz więcej niż 10 body itd ( to tylko przykład) :laugh2:
Mam nadzieję że wątek się fajnie rozwinie i będzie nam bardzo pomocny:tak:
Pozdrawiam Mamuśki !!

reklama
Fajny pomysł :) Ja tez jestem pierwszy raz w ciazy, coprawda w prawie kazdej gazetce ktora dostalam od gin i te ktore kupuje jest wyprawka dla dziecka, ale lepiej wiedziec od sprawdzonych mamusiek :)

Do góry