reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

tez sie zastanawiam nad pasem :) a kupiłam dzis w sklepie indyjskim przesliczna grafitową tunike i rękawem haftowanym 3/4 :)
jestem strasznie zadowolona , kosztowała tylko 40 zł. Przymierzam sie jeszcze do 2 liliowej i do spodni rybaczek
Dzięki Bogu za sklepy indyjskie :D

reklama
Co to sa spiochy z kaftankami i kopertowe??? Sory za glupie pytania ale sie kompletnie nie znam :)
Hmmm...wydaje mi się że chodzi zwykłe śpioszki (zapinane na ramionkach) + kaftaniki (takie wiązane) osobiście mało z nich korzystałam,wole bodziaki +spodenki lub pajacyki.
Co do karmników to osobiście polecam z firmy Freya,noszę staniki tylko tej firmy:)
Ale uwaga na rozmiar bo przed i po porodzie biust zmienia się i to bardzo,u mnie np. miseczka o 2 rozmiary :szok:

Dzis po pracy (jak zdrowie dopisze) ide kupic jakies spodnie ciazowe, bo mnie wszystkie zaczynaja cisnac w pasie i mysle ze lepiej dla maluszka bedzie jak dam mu wiecej luzu. jak cos kupie to dam znac :)

Do mnie wczoraj przyszły te pasy które pokazała tutaj Joaś i potwierdzam że są bardzo fajne. Podkoszulek też. :-)

Kobietki przyszła już mi matka, chyba nie pokazywałam.

To zdjęcie pudełka, bo nie chciało mi się jej znowu rozpakowywać, a ciężko ją później się upycha do pudełka :-)

qntojn.jpg

Jest śliczna :-) i taka kolorowa.

ooo fajna ta matka :) Ja tez juz nielugo bede chodzila na zakupki dla malenstwa, bo sie za jakis 2-3 tyg przeprowadze :) Juz nie moge sie doczekac tych pierwszych zakupow :)

zdecydowanie polecam podgrzewacz domowo-samochodowy
u nas sprawdził się rewelacyjnie, czy to w domu, a juz luxusem w samochodzie mozna było podgrzać piciu, a potem słoiczek z jedzonkiem

a znowu zdecydowanie wg mnie, zbędny jest sterylizator do butelek i smoczków,
ja miałam taki specjalny plastikowy głęboki pojemnik do mikrofali( przeznaczony tylko do wyparzania akcesoriów Mika), po dokładnym umyciu,butelki i smoczki wkładałm do środka i zalewałam wrzątkiem, przykrywając pokrywką, potem, jak już był starszy, to w ogóle sobie darowałam wyparzanie, myłam tylko w gorącej wodzie

reklama
Mysza...świetna mata:)

my mamy z tej serii FP Ocean leżaczek,a....FP kolorystykę ma bajeczną :)

Ostatnia edycja:
Do góry