reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

no ja też mam problemy z kręgosłupem, ale jak nie widać jeszcze brzuszka to może te 5 cm może być? :) problem w tym że nie znoszę płaskich butów, nawet adidasów;/ nie umiem w nich chodzić, nogi mi się wykrzywiają :)

reklama
Paulinka, Mysza bluzeczki bardzo ladne, oby tylko material byl dobry.I cena nie taka kosmiczna.

A co do butow to edytka moja siostra rodzi na dniach a do konca zasuwa na wysokich obcasach.Ale to wlasnie zalezy od formy przyszlej mamusi bo jesli ma sie klopoty z bolacymy plecami to tak dlugo nie da rady.Ona akurat miala szczescie bo jej tak nie dokuczaly.

Z obcasami mam problem, a raczej z ich brakiem. Nie umiem chodzić w płaskich butach, czuję się idiotycznie.
Jakie buty zamierzacie nosić do leginsów?

Wczoraj byłam w Reducie. Jest tam jeden sklep z ubraniami ciążowymi ale nic ciekawego nie wypatrzyłam. Bluzki, które na allegro kosztują 30 zł, tam były po 110 :szok:
Wracając wstąpiłam do ... ciucholandu i kupiłam sobie 5 bluzek :-) 1 bluzkę do spodni, 4 dłuższe do leginsów.
A dzisiaj zamierzam kupić na allegro takie bluzeczki.

MODNE GŁADKIE KOSZULE - TUNIKI CIAZOWE ___tu S(M) (1014538220) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

PIĘKNE TUNIKI DLA PRZYSZŁEJ MAMY PROMOCJA(0130) (1008119612) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

-70%2w1 ELEGANCKA koszula stójka z TOPEM M S 36 (1019676056) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Paulinko...ja też wczesniej ją zamówiłam, tylko ja mam czarną i białą....
fajniutka....bo pasuje tak naprawdę do wszystkiego, nawet do dresu:)

Meryan - no prosze :) Jaki mamy gust podobny :) Ja polecam są naprawdę wygodne i milutkie. Ja zamówiłam zieloną bo ten kolor jest moją obsesją od zawsze :)))

Paulinka, Meryan zupełnie przypadkowo zamówiłyśmy te same bluzki.
Ja dopiero dzisiaj więc jeszcze nie dostałam. Powiedzcie mi jaki to materiał ? Jakość OK ? Bo chciałam zamówić 2 z krótkim rękawem (na razie zamówiłam jedną), ale jak napiszecie że ok to zamówię jeszcze drugą coby później za transport jednej bluzki nie płacić.

Inaz79 bardzo fajne bluzeczki :-)

reklama
co do cen tyh bluzek z allegro to się zgodzę z Inez...
ja te same widziałam w sklepie( takim zlepku różnych firm)dużo droższe...spodnie dresowe i leginsy- tak samo:tak:

Do góry