reklama
U mnie z butami na obsacie tez jest problem, na płaskim mam tylko 2 pary. Wszytskie na lato są na obsasie i też wysokim
Mam nadzieje ze nie bedzie mnie bolal kregosłup i bede mogla w nich chodzic
Ja tez zamierzam sobie na allegro kupic jakies ubranka ciążowe. Narazie w sumie mam ich duzo ale jeszcze pare nie zaszkodzi
Beda czekac na kolejna ciaże 
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1017836322 któraś dodała link tej bluzeczki, chcialam tylko powiedziec ze jest piękna..A ja mam taką samą sukieneczke
Jest identyczna na górze i tez sobie opada tak, tylko ze to sukienka 
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1017836322 któraś dodała link tej bluzeczki, chcialam tylko powiedziec ze jest piękna..A ja mam taką samą sukieneczke
Elzu
Fanka BB :)
U mnie z obcasem nie ma problemu, bo nigdy nie umialam w obcasach chodzic, wiec zamiast lazic jak kaczka w za wysokich butach poprostu wybieralam nizsze.. mimo, ze uwazam ze ladnie wygladaja albo calkiem wysokie albo calkiem plaskie.. ale coz. Zima chodzilam w kozakach z niskim obcasikiem jakies 3-4cm, teraz narazie smigam w sportowych butach albo baletkach, a latem pewnie sandalki i klapki.
Co do ubran ciazowych, to naprawde fajne, niektore z tych co kupilyscie, ale ja bym chyba tak nie umiala przez internet kupic.. ja wszystko musze mierzyc, czasami wydaje mi sie cos fajnego.. zaloze i lipa.. a tymbardziej kupowanie na ciaze wydaje mi sie skomplikowane, bo nie mam pojecia jak przytyje (szczegolnie jesli chodzi o dzinsy).. narazie chodze w swoich ubrankach.. chyba zaczne sie martwic dopiero jak przytyje.. mam nadzieje, ze znajde tu u siebie jakies sklepy z kolekcjami dla przyszlych mam.
I jeszcze jedno.. czytalm ostatnio gdzies o tym jak sie ma duzy brzuszek i ludzie (nawet obcy) lubia go dotykac, co nie zawsze podoba sie przyszlej mamie.. i jakas pani napisala, ze kupila sobie koszulke z napiszem "nie dotykac" czy cos w tym stylu i ze bylo smiesznie.. a jednoczesnie dzialalo.. moze widzialyscie gdzies taka?
Co do ubran ciazowych, to naprawde fajne, niektore z tych co kupilyscie, ale ja bym chyba tak nie umiala przez internet kupic.. ja wszystko musze mierzyc, czasami wydaje mi sie cos fajnego.. zaloze i lipa.. a tymbardziej kupowanie na ciaze wydaje mi sie skomplikowane, bo nie mam pojecia jak przytyje (szczegolnie jesli chodzi o dzinsy).. narazie chodze w swoich ubrankach.. chyba zaczne sie martwic dopiero jak przytyje.. mam nadzieje, ze znajde tu u siebie jakies sklepy z kolekcjami dla przyszlych mam.
I jeszcze jedno.. czytalm ostatnio gdzies o tym jak sie ma duzy brzuszek i ludzie (nawet obcy) lubia go dotykac, co nie zawsze podoba sie przyszlej mamie.. i jakas pani napisala, ze kupila sobie koszulke z napiszem "nie dotykac" czy cos w tym stylu i ze bylo smiesznie.. a jednoczesnie dzialalo.. moze widzialyscie gdzies taka?
Ostatnia edycja:
kasiazar
A ja zakupiłam dzis kilka rzeczy na allegro. Spodnie!
Bo się nie mieszcze juz w zadne stare .A w sklepie z ciązowymi ubraniami takie ceny maja ze nawet gdybym miała bardzo duzo kasy to szkoda byloby mi wydac na coś co bede nosic 6 mcy wiec
WIOSENNE JEANSOWE SPODNIE CIĄŻOWE ROZ. L (1020544857) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Kolorowe Letnie Spodnie Ciążowe roz. 40/L (1022112199) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Przepiękne spodnie ciążowe w 6-ciu kolorach L (1029428596) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy moze nie sa zbyt piękne ale kosztowaly 15 zł a ze jest to firma z Tranowa za przesyłke nic nie płace tylko odbieram osobiscie
i jeszcze takie
Jeansowe Spodenki Dla Przyszłej Mamy Roz. L (1020543448) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jutro odbieram
WIOSENNE JEANSOWE SPODNIE CIĄŻOWE ROZ. L (1020544857) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Kolorowe Letnie Spodnie Ciążowe roz. 40/L (1022112199) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Przepiękne spodnie ciążowe w 6-ciu kolorach L (1029428596) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy moze nie sa zbyt piękne ale kosztowaly 15 zł a ze jest to firma z Tranowa za przesyłke nic nie płace tylko odbieram osobiscie
i jeszcze takie
Jeansowe Spodenki Dla Przyszłej Mamy Roz. L (1020543448) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jutro odbieram
kasiazar
a i jeszcze dostalismy z mezem od kuzynki koszulki dla mamy i taty
dla taty :
Będę tatą <br /> Koszulki z nadrukiem i dla mamy :
Będę mamą Koszulki z nadrukiem
Będę tatą <br /> Koszulki z nadrukiem i dla mamy :
Będę mamą Koszulki z nadrukiem
a tymbardziej kupowanie na ciaze wydaje mi sie skomplikowane, bo nie mam pojecia jak przytyje (szczegolnie jesli chodzi o dzinsy).. narazie chodze w swoich ubrankach.. chyba zaczne sie martwic dopiero jak przytyje..
Elzu, spodnie ciazowe sa tak dopasowane, zeby sluzyly cala ciaze. Od malego do ogromnego brzuszka. Jedyny problem, to jesli planujesz sie roztyc we wszystkich kierunkach ;-) Ja mam jeansy ciazowe, jeans jest uszyty jak do biodrowek a dalej jest szeroki pas bawelny. Zarowno spodnie w biodrach, jak i pas reguluje sie gumkami. Kupilam rozmiar mniejszy niz przed ciaza, a musialam je naprawde porzadnie sciagnac, zeby mi sie nie zsuwaly.
mama2010
Dziewczyny pozazdroscilam wam zakupow i po pracy sama poszlam. Kupilam rurki ciazowe w H&M, swietne !!!! Ale byl tylko jeden rozmiar 36 i powiem ze mam luz a pozostale to juz 40 pare, nie wiem czy wykupili inne czy o co chodzi. No i jeszcze kupilam swietne spodnie lniane tez ciazowe w Mango, biale i tez bardzo mi sie podobaja. Zaraz posiedze sobie na allegro i pozamawiam jakies bluzeczki i sukienieczki itp Nie ma to jak zakupy
)))
reklama