a ja dzis kupilam kombinezon taki maly zeby byl na poczatek bo mam na 68 juz w domciu @NEXT_4,5KG_NOWY_ŚLICZNY! (1248224950) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Trusia77
Fanka BB :)
Ale śliczny!
Kurcze nie pomyślalam mój nie ma rękawiczek buuuu
Te żelkowe oslonki czy tam wkładki to może być dobry pomysł, lepszy niż kapusta co nie
Kurcze nie pomyślalam mój nie ma rękawiczek buuuu
Te żelkowe oslonki czy tam wkładki to może być dobry pomysł, lepszy niż kapusta co nie
dziewczyny co do jedzenia dla naszych panów....to jak moj M. spojrzał na listę co trzeba zabrać do szpitala, na której było: DLA TATY: KAPCIE, KLAPKI NA ZMIANĘ, KAMERA/ APARAT FOTOGRAFICZNY, COŚ DO JEDZENIA, to powiedział: no własnie żebym czegoś do jedzenia nie zapomniał hehe
ale ja i tak wiem, że w takich chwilach się o tym nie myśli
ja dziś byłam w Superpharm i mają tam promocje na pampersy np. newborn za 39,99...niższej ceny nie widziałam nigdzie chyba. Ja kupiłóam pampers premium care z chusteczkami 3-6kg za 44,99 a w tesco są chyba za 46 zl...
ja dziś byłam w Superpharm i mają tam promocje na pampersy np. newborn za 39,99...niższej ceny nie widziałam nigdzie chyba. Ja kupiłóam pampers premium care z chusteczkami 3-6kg za 44,99 a w tesco są chyba za 46 zl...
Jakoś sobie nie wyobrażam by mój mężuś myślał o jedzeniu w trakcie mojego porodu-to by chyba była ostatnia rzecz w jego głowie w takim momencie![]()
Szczerze to wydaje mi się, że jednak będą myśleć o jedzeniu. Gdyby było inaczej, w szkołach rodzenia nie mówiono by o tym tak często i nie podkreślano w różnych źródłach, jak ważne są te nieszczęsne kanapki. Na pewno nie w głowie im będzie jedzenie w II fazie porodu, kiedy bardziej się będą koncentrować na naszych wysiłkach i na dobrej współpracy z położną, ale nie oszukujmy się... Wiele z nas trafi do szpitala z minimalnym rozwarciem, do II fazy będziemy się męczyły w szpitalu przynajmniej kilka godzin, z czego na pewno jakiś czas prześpimy. A facet to niby co miałby robić w tym czasie? Do domu nie pójdzie, spać też zapewne mu się nie będzie chciało, w sufit też się gapić nie będzie. Chwilowo zwolniony z obowiązku dotrzymywania nam towarzystwa sięgnie do torby po kanapkę.
U mnie z jedzeniem to bedzie tk ze jak P sobie zrobi to bedzie mial a jak nie to nie bedzie i zostanie mu bufet szpitalny
Ale mysle ze to ja bede bardziej glodna niz on
To tak zeby powrócić do tematu to pokaże wam Amelkowa czape
Ale mysle ze to ja bede bardziej glodna niz on
To tak zeby powrócić do tematu to pokaże wam Amelkowa czape
Załączniki
Ostatnia edycja:
Kochane, a kupowałyście może firanki i zasłonki do pokoju Maluszków? Ja właśnie szukam i niewiele mi się podoba. Znalazłam za to super sklep z dekoracjami, dywanami itp. Zwariowałam na punkcie naklejki na ścianę - domek na drzewie :-)
KIDS TOWN - pokoje dziecięce w Kids Town - kolorowy pokój dziecka
KIDS TOWN - pokoje dziecięce w Kids Town - kolorowy pokój dziecka
reklama
E
Eirema
Gość
Holly my niestety mamy okno dachowe, więc nie mam mowy o firankach i zasłonach, chociaż jak chodziłam po Castoramie to widziałam takie słodziutkie zakończenia do karniszy z Kubusia Puchatka, idealnie pasowałyby do naszego Stumilowego Lasu 
A te naklejki zdecydowanie super, choć cena dość wysoka.
A te naklejki zdecydowanie super, choć cena dość wysoka.