Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Resztę zostawiłam w szpitalu. Wystarczyłyby podpaski zwykłe. Ale na wszelki wypadek teraz też kupiłam paczkę. Z tym, że teraz właśnie zwykłe podpaski też wezmę. Mam nadzieję, że tym razem nie spędzimy tak dużo czasu w szpitalu.
Zamowilam na ebayu przyszeddl wszystko pieknie tylko kuzwa on nie ejst sztywny
Pamietam ze przy najstarszym synu mialam podobny i nie wiedzialam ze sa sztywne i miekkie
a pisalo jak byk w opisie ...ehhh nie wiem co robic szkoda mi odsylac bo strace na przesylce ...nie wiem jakas dykte przykleic z nozkami czy co?
tylko uwazaj zeby to typowy "chinczyk" nie byl, cholera wie co oni za chemie tam pchaja.
. Ja bym na deskę go przymocowała i do tego wkręciła 4 nóżki - z pewnością dostaniesz w markecie budowlanym takie za grosze. No chyba, że nie chcecie się bawić w takie rzeczy, bo może przesyłka wyjdzie taniej niż ta decha z nóżkami + praca... musisz przekalkulować sobie.