Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. A nie użyjesz nigdzie takiego miękkiego przewijaka? Choćby w łazience na blacie po kąpieli, czy jak będziesz na swoim łóżku przewijać? Zawsze też można przykleić z tyłu dechę tak jak mówisz. Albo klejem na gorąco albo klejem tapicerskim.
szkoda mi tego przewijaka ...wezme ze soba moze mi pomoga cos wymyslec w budowlano-wykonczeniowym 
dziekowka nie pomyslalam zeby to np sylikonem na goraco ...zobaczymy co mi powiedza w sklepie. Ja jestem taka dupowata ze szok ...moglam sie od razu skapnac ze ta przesylka cos za tania 
) - ja też zamówiłam pościel za duża, niektóre z nas miały wpadki z praniem - także spoko - norma ;-)
Klej na gorąco nic a nic nie śmierdzi.Zozzolka pisze:kleje bym sobie darowala, bo nie wiem jak ze smrodkiem potem.
.
Avent jest swietny
teraz mam tez Aventu tylko z tej nowszej serii co jest smoczek w ksztalcie cyca 
sorki za jakosc itd ale ja nic prawie na ty fonie nie widze przez zbita szybke...czekam na Mikolaja i nowego fona
.

zlozymy lozeczko po 15stym a reszte tylko przymierze czy pasuje i schowam . Ja juz mam obsesje doslownie wszystkie nowe zeczy mi smierdza jak nie farba to jakas chemia .