reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

ja też już prawie wszystko mam, został tylko do kupienia ten nieszczęsny szlafrok. a pakowac (w torbe) będe miesiąc przed terminem, czyli po 20tym września...
:tak:No, właśnie, ja też się zapakuję po 20stym :tak:;-):-D Poza tym cały czas mi sie wydaje, że jak zacznę pakować torbę już teraz, to z pewnością czegoś zapomnę. Choć kosmetyczkę sobie już spakowałam: nowa szczoteczka do zębów + miniaturki kosmetyków (szampon, żel, pasta do zębów etc.). Zdecydowałam się te miniaturki kupić, bo w zasadzie wszystko w tych wielkich ekonomicznych opakowaniach kupuję, a taszczyć tego ze sobą do szpitala nie mam zamiaru.

reklama
Historia nie z tej ziemi :szok::szok::szok:

Ja spakowałam się już około 3 tygodni temu i teraz tylko dokładam... to co mi się tam przypomni aktualnie :tak: Mam tylko jeden biustonosz do karmienia bo na razie kasy brak na dokupienie czegoś fajniejszego:confused2:

A mi szkoda torby zapychać, mamy jedną dyżurną taką odpowiednią rozmiarowo i drugą mniejszą i co weekend nas w nie pakuję jak wyjeżdżamy. Nie widzę potrzeby kupowania dodatkowej torby a jak zapakuję moje rzeczy do szpitala to koniec wyjazdów ;-).
A póki pogoda jako taka to szkoda blokować sobie torbę i skazywać się na weekendy w mieście ;-).

Ja właśnie wyprałam część rzeczy w Loveli i jak na mój gust ubranka pachną bardzo ładnie. Pamiętam, że niektórym z Was ten zapach nie odpowiadał i trochę się bałam.
A tak w ogóle, to zaczynam przygotowywać rzeczy do swojej torby, na razie układam wszystko wg listy na stole w kuchni.
ale wy mnie stresujecie !!! nie jestem wogóle przygotowana

mam pare ciuszków popranych ale od dwóch dni stoją i czekają żeby je wyprasować nie chce mi sie

Jagoda żel do higieny mam Lactacyd a on jest w miarę mały... a szampon i żel pod prysznic, to kiedyś miałam takie miniaturki (nie pamiętam, jako gratis do czegoś dodawali) i zostawiłam sobie opakowania:zawstydzona/y:... a pasta do zebów? nie smiejcie się, ale mojemu Kubie skończyła się właśnie pasta i przecisnęłam sobie w to małe opakowanie nasza pastę... stąd mam...

O to pójdę popatrzeć, bo Rossmana mam pod nosem, tylko zawsze jakoś te duże opakowania mi się w oczy rzucają ;-).

reklama
co do miniaturek to ja mam miniaturke balsamu do ciala tylko-mniejsza wersje płynu d higieny intymnej- 200 ml dodawali kiedys do płynu z ziaji- ja awsze zbierałam próbki- wiec nie bede miala problemu- mam po 3 probki szamponu i odzywki do wlosów, kremów więc myślę że nie bede miała problemu z niczym:tak::tak::tak::-)

Ostatnia edycja:
Do góry