cyniczna
Fanka BB :)
ja też już prawie wszystko mam, został tylko do kupienia ten nieszczęsny szlafrok. a pakowac (w torbe) będe miesiąc przed terminem, czyli po 20tym września...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też już prawie wszystko mam, został tylko do kupienia ten nieszczęsny szlafrok. a pakowac (w torbe) będe miesiąc przed terminem, czyli po 20tym września...
ale wy mnie stresujecie !!! nie jestem wogóle przygotowanaJa właśnie wyprałam część rzeczy w Loveli i jak na mój gust ubranka pachną bardzo ładnie. Pamiętam, że niektórym z Was ten zapach nie odpowiadał i trochę się bałam.
A tak w ogóle, to zaczynam przygotowywać rzeczy do swojej torby, na razie układam wszystko wg listy na stole w kuchni.
Cyniczna ja też mam miniaturki:-)![]()