Iza_V, super te bodziaki :-)
U nas też będzie pierwszy wnuk, ale jak na razie dziadkowie nie szaleją z ciuszkami itd.. jedynie zdeklarowali się dać nam kasę na wózek i łóżeczko z komodą i przewijakiem
zaczarowana79, słodkie te ciuszki ;-)
Japaneczka- dla mnie buty wyglądają identycznie jak na zdjęciach na stronie allegro. Ja jestem zadowolona.
U nas też będzie pierwszy wnuk, ale jak na razie dziadkowie nie szaleją z ciuszkami itd.. jedynie zdeklarowali się dać nam kasę na wózek i łóżeczko z komodą i przewijakiem

zaczarowana79, słodkie te ciuszki ;-)
Japaneczka- dla mnie buty wyglądają identycznie jak na zdjęciach na stronie allegro. Ja jestem zadowolona.

(u teściów najstarszy wnuk ma 23 lata
kupowałam prezent dla dziecka koleżanki i strasznie mi się spodobała taka przytulanka: kawałek kwadratowego materiału z supełkami i na środku przyszyta głowa misia :-) miałam też dla niej inne rzeczy ale stwierdziłam że to sobie zostawię! z zamysłem dla mojego dziecka którego nie było nawet w planach, więc teraz leży i czeka na małą ;-)
. Babcie się bardzo cieszą, ale obie są powściągliwe z natury i szał zakupów jeszcze ich nie ogarnął (co niewątpliwie nastąpi w niezbyt bliskiej przyszłości ). Myślę, że zaczniemy wszystko szykować w okolicy maja dopiero:-(. Na razie sobie pooglądam, tylko coraz to nowe zakładki do ulubionych dodaję