reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

Japaneczka, szczerze powiem, buty jeszcze nie wypróbowane bo wczoraj dopiero je dostałam.. ale myślę, że będą wygodne. Jedyny minus to są troszkę szerokie w łydkach.

reklama
313403_10200144021415900_870597505_n.jpg
kto ty jesteś? Polak mały :)
tak żeby nie było wątpliwości ^^
prezenty od babci

Moja Mum jak z nią wczoraj rozmawiałam już obkupuje naszego Jasia - dresy, spodnie i spioszki. Dresy już na 6 miesięcy ...ach ci dziadkowie. Dopiero poleciałą ( do Italii) i wraca za 3 miesiące - oby alizki nie musiała dokupować ;P

Eweli, mam to samo!!! Obie babcie tylko przysyłają foty ;))) mam już 30 body 0.0 1-6M i ok 10 par mini spodni, pizamki, spiworek, jakies zabawki...szok poprostu hehe dziadkowie kupili sobie już łóżeczko coby mały miał gdzie spać jak przyjedzie, czyste szaleństwo... W sumie zaraz cała wyprawka będzie skompletowana lol

fajnie ja dziadkowie mają takie podejście:tak: Moi się cieszą ale kupować nie pozwalają nawet mnie- Antek urodził się na początku kwietnia i jak w lutym jechaliśmy po wózek to moja mama się dziwiła że już i że przecież nie wiadomo co będzie, że o ubrankach i innych duperelach nawet nie wspomnę....

fajnie ja dziadkowie mają takie podejście:tak: Moi się cieszą ale kupować nie pozwalają nawet mnie- Antek urodził się na początku kwietnia i jak w lutym jechaliśmy po wózek to moja mama się dziwiła że już i że przecież nie wiadomo co będzie, że o ubrankach i innych duperelach nawet nie wspomnę....

z jednej strony sie nie dziwie, bo nasi rodzice moga byc jeszcze przyzwyczajeni do dawnych czasow, bez usg hehe moj dziadek tez sie zdziwil ze ja w kwietniu bede juz wybierac wozek (pewnie kupie dopiero w lato zeby gwarancja nie leciala). kiedys dziecko sie rodzilo i wybor byl tak maly ze nie trzeba bylo jedzic po sklepach- bo byly tylko 2- w dodatku z tym samym asortmentem, teraz jesli ktos chce skompletowac wyprawke tuz przed urodzeniem, to podziwiam ...szczegolnie w lato jak temperatura i cisnienie skoczy, to nie za bardzo mam ochote rodzic "na miescie" heh

pandora a ty powinnas zaczac kupowac kiedy bedziesz miala na to sile i ochote, bo w 3trym nigdy przeciez nic nie wiadomo, fakt ze pewnie wyprawke podstawowa pewnie juz masz bo Antosiu, ale przeciez kobieta w ciazy powinna spelniac swoje zachcianki (nie tylko zywieniowe) bo inaczej bedzie sfrustrowana :p hehe

Ale Wam zazdroszczę tego szaleństwa dziadków :-) U mnie w pierwszej ciąży kupili kilka ciuszków, teraz pewnie nie będą mieć już takiej potrzeby. Ale u Was to pewnie będą pierwsi wnukowie?;-)

No i Iza, masz rację, że lepiej wcześniej wszystko ogarnąć. Ja tak zrobiłam w poprzedniej ciąży i dobrze wyszło, bo potem przez 2 miesiące głównie leżałam

reklama
:tak: taaaak pierwszy wnuk, w dodatku jedny chlopak zeby nazwisko dorowe przedluzyc, no i my oboje jednynaki, takze 100% Tadzik bedzie rozpieszczany do bolu

Do góry