• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Jagoda super ciuszki, zwlaszcza te body z kotkiem:-)
Ja w niedziele bylam w Realu i tez kilka malych bobo-ciuszkow kupilam i jeszcze w H&M kolejne spodnie ciazowe.
Jak M. moj wroci z pracy to cyknie fotasy i sie pochwale;-)

Ostatnio zaszalałam na zaukpach. Kupiłam sobie spodnie, legginsy, dwie tuniki, dwie kiecki jedna 'normalna' a druga ciążowa, która jest bardzo szeroka (rozkloszowana) i chyba do końca ciąży nie będzie obcisła, kilka koszulek itp.

Kupiłam też pierwsze bodziaki w biało-zielone paski, wczoraj wieczorem siedziałam i płakałam jak je oglądałam, chyba pierwszy raz mnie takie emocje ciążowe dopadły...;-)

fibi piękne te rzeczy Sofija, niestety nie mają sklepu internetowego na tej stronie, ale mam nadzieję, że na innych stronach znajdę

Dziewczyny zobaczcie, moja siostra zwariowała mi przywiozła mi wczoraj wszystkie te ciuszki.. nie chcę wiedzieć, ile na to wydała :shocked2: 2013-03-01-034.jpg2013-03-01-035.jpg2013-03-01-036.jpg2013-03-01-037.jpg2013-03-01-038.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry