reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

reklama
No ale okazyjne zakupy! Mnie też już trzęsie na kupowanie:-) posegregowałam już ubranka po znajomych wg wieku i te 0-3 mies zostawiłam w domu a resztę schowałam w piwnicy:tak: brakuje mi skarpeteczek i muszę kupić półbody-same spodenki bo nie mam ani 1 sztuki, a jak już poznam płeć to mimo całej szafki ubranek lecę na zakupy:-D:-D:-D

Ale mnie nakręcasz ! :-D Już miałam mówić M żeby mi zniósł pudła ze strychu ale się powstrzymałam. Muszę najpierw wygospodarować miejsce na ubranka lub ewentualnie kupić jakaś komodę :tak:

to ja też mogę się pochwalić w końcu jakimiś zakupami :p jak się dowiedziałam że na 60% dziewczynka, to oszalałam :D
moje dwa łowy:
alladynki rozmiar 62 i fajny komplecik rozmiar 68 ;)
alladynkiDziewczynka.jpgkomplecikDziewczynka.jpg

Załączniki

• alladynkiDziewczynka.jpg
    alladynkiDziewczynka.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 111
  • komplecikDziewczynka.jpg
    komplecikDziewczynka.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 106
Dokładnie-półbody czyli spodenki ze stópkami :-)
Ja właśnie wygospodarowałam sobie miejsce w komodzie i zostawiłam ciuszki w domu :-)

Swietne te spodenki.
Ja wczoraj zamowilam sobie spodnie ciazowe zebym miala w czym wyjsc na Wszystkich Swietych:)

Bylam dzisiaj w tesco i kupilam kremowy bawelniany kocyk i komplecik bialo habrowy: bluzeczka, spodenki i czapeczka.

Ostatnia edycja:
reklama
to i ja się pochwalę :)
Zawsze jak jestem na zakupach z mężem coś kupujemy żeby później nie brać kredytu na akcesoria :-D
Na razie kupujemy takie rzeczy typu unisex bo nie wiadomo co się urodzi :)
z kosmetyków mam :
-oliwka,krem ochronny,mydełko bambino
-linomag
-trzy paczki chusteczek nawilżanych z pampersa(wybraliśmy wersję sensitive)

oraz dwie buteleczki z niebieskimi wzorkami(nuk) i smoczek fioletowy(również nuk)
i kupiłam taką torbę gdzie można pomieścić niezbędne rzeczy dla dziecka.

i ubranka:
-trzy pary bodów z krótkim rękawem
-cztery pary bodów z długim rękawem(w tym jedne z niedrapkami)
-jeden rozpinany kaftanik
-pięć par malusich skarpetusi

Jak się uzbiera dużo to i tak wszystko wrzucę do pralki na 60 stopni, odpowiedni proszek i płyn dla dzieci(zastanawiam się nad dzidziusiem polecacie??) bo słyszałam że jelp i lovela bardzo uczulają..) i prasowanko :)
Jeszcze dużo przed nami zakupów :)

I chcę kilka par takich spodenek długich welurkowych kupić co myślicie???
Wczoraj widziałam takie brzoskwiniowe mięciutkie, ale głupia byłam że nie wzięłam...
Dzisiaj pójdę :)
aj, już bym chciała wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka bo jak widziałam jakie śliczności są w sklepach to ...:-)
w samoloty, auta dla chłopców, w kokardki i księżniczki dla dziewczynek...
w sumie mąż mówi że dzidzi to będzie wszystko jedno czy ma skarpetki z kwiatkiem czy bez ale same wiecie :)

jak troszkę mi się baterie naładują to wrzucę zdjęcia :)

Wózeczek (chcemy 3w1, bo poprzedni zestaw nam ukradli...brrr jak można być takim...???:wściekła/y:) kupimy jak się małe urodzi, łóżeczko mamy w planach turystyczne :happy2:
I fotelik- bujaczek fisher price też już mamy :) leży w pudełku na szafie i czeka na swój czas :)

Ostatnia edycja:
Do góry