reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
Widzę że buciki na topie
Nie ma ie co dziwić, skoro dzieciaczki się roztuptały. Ja mam dwie kurteczki jesienne, więc z tym na razie poczekam. Ostatnio za to Wikuni sie dostało komplecik: sztruksowe spodenki kolor kawa z mlekiem, bluzeczka kremowa z żyrafką, bluza z kapturem w paseczki kremowe i kawa z mlekiem i bezrękawnik taki czekoladowy z żyrafką.
Nie ma ie co dziwić, skoro dzieciaczki się roztuptały. Ja mam dwie kurteczki jesienne, więc z tym na razie poczekam. Ostatnio za to Wikuni sie dostało komplecik: sztruksowe spodenki kolor kawa z mlekiem, bluzeczka kremowa z żyrafką, bluza z kapturem w paseczki kremowe i kawa z mlekiem i bezrękawnik taki czekoladowy z żyrafką.Karolki
Podwójna mama:)
Aneta butki sliczne
Ja sie pochwale jednym kombinezonem bo drugiego nie mam jeszcze na zdjeciach
Szlam zeby kupic Wojcika bo juz postanowilam i m sie w oczy rzucil ten wlasnie, na ciuchach ale jak nowy i za 40 zl
nie jesty najgrubszy ale ladniutki, a puchowy mamy jednoczesciowy, wiec jak beda wielkie mrozy to mamy zastepce
Na normalna zime ten wystarczy;-)

Ja sie pochwale jednym kombinezonem bo drugiego nie mam jeszcze na zdjeciach

Szlam zeby kupic Wojcika bo juz postanowilam i m sie w oczy rzucil ten wlasnie, na ciuchach ale jak nowy i za 40 zl
nie jesty najgrubszy ale ladniutki, a puchowy mamy jednoczesciowy, wiec jak beda wielkie mrozy to mamy zastepce
Na normalna zime ten wystarczy;-)

Antylopka
Potrojna mamuska
Kira - jak widzisz z foteczkami jestem moco do tyłu, bo nawet z roczku nie wrzuciłam. Może przez weekend zaopatrzę swojego pena w fotki i na śniadanku w pracy w poniedziałek pouzupełniam braki:-)
My ostatnio kupiliśmy papucie cieplutkie (takie niby filcowe) w deihmannie. Wiki chętnie w nich chodzi, a wcześniej nie chciała żadnych. W skarpetkach mi się ślizga na parkiecie i od czasu do czasu przydzwaniała w cos
My ostatnio kupiliśmy papucie cieplutkie (takie niby filcowe) w deihmannie. Wiki chętnie w nich chodzi, a wcześniej nie chciała żadnych. W skarpetkach mi się ślizga na parkiecie i od czasu do czasu przydzwaniała w cos

Widze ze deichmann popularny ;-) My kupilismytam Szymciowi buciki, takei przejsciowki, za 59zl, mi wydaja sie fajne, a i on w nich ladnie chodzi. Ale troche sie zdziwilam rozmiarem, bo musielismy wziasc rozm. 23
Mowie wam stope to ten moj facet ma duzaaaa :-)
Mowie wam stope to ten moj facet ma duzaaaa :-)Załączniki
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
wczoraj w biedronce mój bart kupił dla Wikuni parasol-delfinka na 5zł
Nie wiem ile ten parasol zniesie, ale jest fajny, z przyczepionym gwizdkiem, hehe Inauguracja w wannie była i Wiki bardzo zadowolona.
I są też pacynki po 6 zł, zobaczcie u siebie, bo są świetne. Kupiliśmy pacynkę-krówkę, ale są prawie wszystkie zwierzątka.
Nie są drogie a dzieci się cieszą z takich zabaweczek.
Nie wiem ile ten parasol zniesie, ale jest fajny, z przyczepionym gwizdkiem, hehe Inauguracja w wannie była i Wiki bardzo zadowolona. I są też pacynki po 6 zł, zobaczcie u siebie, bo są świetne. Kupiliśmy pacynkę-krówkę, ale są prawie wszystkie zwierzątka.
Nie są drogie a dzieci się cieszą z takich zabaweczek.